Libnet.ro
UNICEF

06:45

O noua seara de proteste. Mars al manifestantilor din Piata Victoriei catre Parlament: Stop Joc. in Democratie, Coruptii Stau La Puscarie (VIDEO)

B1 B1,
O noua seara de proteste. Mars al manifestantilor din Piata Victoriei catre Parlament: Stop Joc. in Democratie, Coruptii Stau La Puscarie (VIDEO)

30 protestatarii au ajuns in fata Parlamentului. 00 Numarul protestatarilor a crescut la 2. 50 Numarul protestatarilor din Capitala a ajuns la 1. continuă pe B1

O noua seara de proteste. Manifestantii din Piata Victoriei au pornit in mars catre Parlament: Stop Joc. in Democratie, Coruptii Stau La Puscarie

50 Numarul protestatarilor din Capitala a ajuns la 1. Acestia au porinit in mars spre Parlament UPDATE 19. 30 La protestul din Piata Victoriei s-au adunat aproximativ 500 de.

VIDEO Protest impotriva proiectului legii gratierii. 2.000 de oameni la un mars pe traseul Piata Victoriei - Palatul Parlamentului: Noaptea hoti / Ziua mafioti!

In jur de 2. 000 de oameni au participat, duminica seara, la un mars de protest fata de proiectul legii gratierii si fata de amendamentele depuse de senatorul PSD Serban Nicolae, care vizeaza gratierea pedepselor pentru cateva fapte de coruptie. Protestatarii s-au adunat in Piata Victoriei si au pornit in mars spre Parlament. Pe parcursul marsului, manifestantii au scandat, ca si in alte seri, Demisia!, Hotii!, PSD, ciuma rosie!, DNA nu uita, noi suntem de partea ta!, Romania cere / Fara gratiere!, ALDE PSD / Aceeasi mizerie!, Jos Tariceanu, Dragnea si Grindeanu! Coloana de manifestanti s-a oprit si in Piata Universitatii, unde a fost intonat imnul national. Ajunsi in fata Parlamentului, manifestantii au scandat CCR, sluga PSD!, 300! aluzie la referendumul privind 300 de parlamentari - n. red. ) si Serban Nicolae, du-te la parnaie!.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )