Libnet.ro
UNICEF

22:45

Noua tulpina de coronavirus a ajuns si in Portugalia

Adevărul Adevărul,
Noua tulpina de coronavirus a ajuns si in Portugalia

Primele cazuri de contaminare cu noua tulpina de coronavirus care circula in Marea Britanie au fost depistate si in Portugalia, in insula Madeira, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Octavian Jurma: Noua tulpina de coronavirus a ajuns si in Romania!

Noua tulpina de coronavirus, de 70 de ori mai contagioasa, ar fi ajuns si in Romania, sustine medicul si cercetatorul Octavia Jurma. Daca noua tulpina este detectata in Australia, care este atat de departe si unde se testeaza deja anticipativ, este absolut sigur ca s-a inmultit si in Europa si cu siguranta a ajuns si in Romania, a declarat cercetatorul.

Noua tulpina de coronavirus se raspandeste. Primele doua cazuri depistate in Canada

Primele doua cazuri de contaminare cu noua tulpina de coronavirus care circula in Marea Britanie au fost depistate in Canada, au anuntat sambata autoritatile sanitare din Ontario, scrie AFP.

in Danemarca au fost depistate 33 de cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus

33 de infectari cu noua tulpina de coronavirus au fost identificate in Danemarca, tulpina care se raspandeste rapid in unele zone din Marea Britanie, potrivit autoritatilor, relateaza Reuters, citata deAgerpres.

Al doilea caz de infectare cu noua tulpina de coronavirus, descoperit in Italia

Pacientul infectat cu noua tulpina de coronavirus sustine ca nu a avut contact cu persoane din Marea Britanie. Este al doilea caz depistat in Italia.

Noua tulpina de coronavirus, depistata in Portugalia si Norvegia

Primele cazuri de contaminare cu noua tulpina de coronavirus care circula in Marea Britanie au fost .

Israelul a anuntat al treilea lockdown dupa ce au fost confirmate patru cazuri cu noua tulpina de coronavirus

Autoritatile israeliene au anuntat joi al treilea lockdown in mai putin de doua saptamani pentru a stopa o cresterea infectiilor cu noul coronavirus, la cateva zile dupa lansarea campaniei de vaccinare la nivel national, scrie AFP.

O noua tulpina de coronavirus a fost identificata in Nigeria Este a treia tulpina identificata in lume in mai putin de doua saptamani

O alta tulpina a noului coronavirus pare sa fi aparut in Nigeria, a anuntat joi directorul autoritatii pentru controlul bolilor din Africa, avertizand ca este nevoie de investigatii suplimentare, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

O noua tulpina de coronavirus, depistata in Nigeria. Este a treia mutatie a SARS-CoV-2 identificata in lume in mai putin de doua saptamani

O a treia tulpina a noului coronavirus a aparut in Nigeria, a anuntat joi directorul autoritatii pentru controlul bolilor din Africa, informeaza Reuters, citat de Agerpres.

Israel: Primele cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus

Cel putin patru cazuri de infectare cu noua tulpina de COVID-19 au fost depistate in Israel. Trei dintre bolnaviau revenit din Marea Britaniesi suntizolateintr-un hotel destinat.

Danemarca a descoperit 33 de cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus

Danemarca a identificat 33 de infectari cu noua tulpina de coronavirus care se raspandeste rapid in unele zone din Marea Britanie, potrivit autoritatilor, relateaza Reuters, conform Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )