Libnet.ro
UNICEF

06:16

O noua victima a petardelor. Adolescent de 17 ani din Constanta, dus la spital de urgenta dupa ce i-a explodat un material pirotehnic in fata

B1 B1,
O noua victima a petardelor. Adolescent de 17 ani din Constanta, dus la spital de urgenta dupa ce i-a explodat un material pirotehnic in fata

Un adolescent de 17 ani din judetul Constanta a fost transportat la spital miercuri, dupa ce o petarda i-a explodat in fata, transmite news. ro. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de. continuă pe B1

Adolescent de 17 ani, dus la spital dupa ce i-a explodat o petarda in fata

Un adolescent de 17 ani din judetul Constanta a fost transportat la spital miercuri, dupa ce o petar.

Buna mama...intr-un fel, vreau sa imi cer scuze. Mesajul tulburator scris de tanarul de 25 de ani din Constanta, inainte de a se arunca in gol de la etajul 8

Mama. Acesta a fost ultimul gand al tanarului de 25 de ani care s-a aruncat in gol de la etajul 8 al unui bloc din Constanta.

Fiul lui Dumitru Tinu, dupa 17 ani de la moartea tatalui sau: Nu a fost victima unui banal accident de circulatie. A fost omorat!

Au trecut 17 ani de la decesul care a marcat peisajul media din Romania. Dumitru Tinu, fost director al ziarului Adevarul si presedinte al Clubului Roman de Presa, a murit la 1 ianuarie 2003, in urma unui grav accident rutier.

Licean in varsta de 17 ani, mort din cauza cancerului

Un adolescent, in varsta de 17 ani, din comuna Turburea, judetul Gorj, a fost rapus de cancer cu doar cateva zile inainte de trecerea intr-un nou an.

Tanar de 17 ani, spitalizat in prima zi din an. I-a explodat o petarda in fata

Accidentul s-a produs in prima zi din anul 2020. Tanarul a fost transportat la spital pentru a primi ingrijiri medicale.

VIDEO Un tanar de 25 de ani din Constanta s-a sinucis: Fosta iubita m-a impins sa fac lucrul asta. Mesajul sau de adio

Un tanar de 25 de ani s-a sinucis aruncandu-se de la etajul opt al unui bloc din Constanta. Medicii care au venit la fata locului l-au declarat mort.

Cine este tanarul din Constanta care s-a sinucis din dragoste. S-a aruncat de la etajul 8

Un tanar din Constanta si-a pus capat zilelor in seara de duminica din cauza unei iubiri neimpartasite. Baiatul in varsta de 25 de ani s-a aruncat de la etajul opt al unui bloc din Constanta. Parintii acestuia sunt sfasiati de durere. Caz terifiant la Constanta. Un tanar s-a aruncat de la etajul opt Eduard s-a .

Cum arata Anna Lesko atunci cand a fost lansata in showbiz de Irinel Columbeanu. Ea avea doar 17 ani cand s-au indragostit

Celebra cantareata Anna Lesko s-a iubit in tineretea sa cu Irinel Columbeanu, cel care a lansat-o in showbiz. La vremea respectiva au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri din anii 90. Iata cum aratau cei doi impreuna. Cum arata Anna Lesko pe vremea cand era cu Irinel Columbeanu Una dintre cele mai sexy cantarete,Anna .

Fata de 12 ani din Dambovita, descoperita fara suflare dupa ce ar fi luat un medicament banal

O fata de 12 ani din localitatea Patroaia, judetul Dambovita, a murit dupa ce parintii au gasit-o inconstienta in casa.

BLESTEMUL Ilenei Ciuculete a facut o noua victima! S-a intamplat dupa moartea lui CORNEL GALES!

Moartea Ileanei Ciuculete a declansat razboiul in familia marii cantarete. La doi ani de la disparitia artistei, scandalul pe avere e mai aprig ca niciodata.

ştiri de la B1

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2165 seconds )