Libnet.ro
UNICEF

05:00

Noul bilant al efectelor Covid-19 din Franta. Cifrele sunt ingrijoratoare

România Liberă România Liberă,
Noul bilant al efectelor Covid-19 din Franta. Cifrele sunt ingrijoratoare

Epidemia de COVID-19 a provocat decesul a 450 de pacienti in Franta, dintre care 78 in ultimele 24 d. continuă pe România Liberă

Renault si Peugeot suspenda productia la fabricile din Franta, Spania si alte tari europene

Renault a anuntat ca suspenda productia la fabricile din Franta si din Spania, in timp ce PSA Peugeot, Citroen, Opel) va suspenda productia in Franta si Spania, dar si in tari precum Slovacia sau Polonia. Nu s-au anuntat opriri de productie la uzina Dacia sau la Ford Craiova.

Incident dramatic in Cluj: O doctorita venita din Franta s-a aruncat de la balcon, dupa ce a fost plasata in izolare la domiciliu

O doctorita venita din Franta pe 14 martie, suspecta de COVID-19 si aflata in autoizolare la domiciliu, s-a aruncat de la balcon in noaptea de joi spre vineri. Femeia a supravietuit tentativei de sinucidere.

Doctorita romanca venita din Franta s-a aruncat de la balcon. A fost testata pentru coronavirus

Incident dramatic in Cluj! O doctorita venita din Franta pe 14 martie s-a aruncat de la balcon. Femeia, care a supravietuit, a fost testata si pentru coronavirus.

Coronavirus: O femeie si-a reclamat la Politie fiica si pe iubitul acesteia, intorsi din Franta, ca nu respecta izolarea

O femeie din Bucuresti a mers la Politie si si-a reclamat fiica si pe iubitul acesteia, intorsi din Franta, ca nu respecta izolarea la domiciliu. Procurorii au deschis dosar penal pe numele celor doi.

Airbus suspenda temporar activitatile de productie si asamblare in fabricile din Franta si Spania

Constructorul aeronautic Airbus SE anunta noi masuri luate in contextul crizei Covid-19 si precizeaza ca a decis sa suspende temporar activitatile de productie si asamblare in fabricile din Franta si Spania, masura fiind valabila pentru urmatoarele patru zile.

Renault inchide temporar toate fabricile din Franta

Renault a anuntat inchiderea temporara a tuturor fabricilor din Franta, pana la o notificare ulterioara, pentru a proteja cei 18. 000 de angajati de epidemia de coronavirus.

Coronavirus pune in pioneze viitorul turneelor de tenis din 2020: care sunt anulate

Oficialii ATP si WTA au fost nevoiti sa ia o decizie radicala legata de viitorul competitiilor programate in urmatoarele luni. Din cauza pandemiei, cele mai multe concursuri nu se vor mai tine. Masurile legate de anularea evenimentelor sportive au fost luate in fiecare colt al mapamondului. Fiecare tara a luat masuri pe marginea acestui subiect, .

Gabriela Firea: Strazile din centrul Capitalei sunt salubrizate si spalate zilnic cu substante dezinfectante

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, precizeaza ca strazile din centrul Capitalei sunt salubrizate si spalate zilnic cu substante dezinfectante.

O femeie din Franta a fost pusa la pamant, dupa ce a refuzat sa prezinte documentul prin care isi explica iesirea in strada - VIDEO

Bilantul deceselor provocate de noul coronavirus a depasit 10. 000 de cazuri la nivel mondial. Numarul celor infectati a trecut de 245. Printul Albert de Monaco este primul sef de stat testat pozitiv cu noul coronavirus. Numerosi alti lideri politici din toata lumea avertizeaza, pe tonul cel mai grav, asupra urmarilor dezastruoase pe care le-ar putea avea pandemia.

Avertismentul unui medic roman din Franta: Numarul real al celor infectati cu COVID-19 poate sa fie de zece ori, de 20 de ori sau chiar de 30 de ori mai ridicat

Un medic roman, stabilit in Franta avertizeaza faptul ca statele subevalueaza in general numarul real al cazurilor de infectii cu noul coronavirus, numarul dat publicitatii reprezentand doar date.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )