Libnet.ro
UNICEF

10:31

Noul Cod Fiscal si cel de Procedura Fiscala, terminate la 15 februarie si avizate de Guvern in martie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Noul Cod Fiscal si cel de Procedura Fiscala, terminate la 15 februarie si avizate de Guvern in martie

Textul propunerii privind noul Cod Fiscal si Cod de Procedura Fiscala va fi finalizat de Guvern pana la 15 februarie, dupa care va fi prezentat din nou in dezbatere publica si transmis Parlamentului la 15 martie, spre dezbatere si adoptare, a anuntat. continuă pe Wall-Street Ro

Ponta, noi masuri pentru combaterea evaziunii: Noi voi fi de acord ca noul cod fiscal sa fie adoptat doar de majoritate (VIDEO)

PremierulVictor Ponta a anuntat, joi, la Ministerul Finantelor, noi masuri pentru combaterea evaziunii fiscale. Am discutat inca o data cu conducerea Ministerului de a finaliza textul propunerii de cod.

Codul Fiscal se modifica din nou. Proiectul va fi gata la 15 februarie si va fi transmis in Parlament pe 15 martie, urmand a intra in vigoare din 2016

Proiectele Codului Fiscal si Codului de Procedura Fiscala vor fi terminate pana la 15 februarie, dupa care vor fi puse in dezbatere publica, iar la 15 martie vor fi trimise in Parlament, spre dezbatere si adoptare, a declarat premierul Victor Ponta.

Victor Ponta cere Ministerului de Finante sa finalizeze propunerea de Cod Fiscal pana in 15 februarie

Premierul Victor Ponta a cerut Ministerului de Finante sa finalizeze pana in data de 15 februarie propunerile de Cod Fiscal si de Cod de Procedura Fiscala, urmand ca aceastea sa intre in dezbatere publica. Potrivit calendarului premierului, cele doua proiecte legislative ar urma sa sa ajunga in 15 martie in Parlament pentru dezbatere si adoptare.

Absenta unui Cod Fiscal rescris, un semn negativ pentru 2015

Faptul ca anul 2015 a debutat fara existenta unui Cod Fiscal si a unui Cod de Procedura Fiscala rescrise este un semn negativ, considera Cristian Parvan, secretarul general al Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania AOAR).

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )