Libnet.ro
UNICEF

10:00

Codul Fiscal se modifica din nou. Proiectul va fi gata la 15 februarie si va fi transmis in Parlament pe 15 martie, urmand a intra in vigoare din 2016

Adevărul Adevărul,
Codul Fiscal se modifica din nou. Proiectul va fi gata la 15 februarie si va fi transmis in Parlament pe 15 martie, urmand a intra in vigoare din 2016

Proiectele Codului Fiscal si Codului de Procedura Fiscala vor fi terminate pana la 15 februarie, dupa care vor fi puse in dezbatere publica, iar la 15 martie vor fi trimise in Parlament, spre dezbatere si adoptare, a declarat premierul Victor Ponta. continuă pe Adevărul

Victoras Micula, din nou in presa britanica, dupa ce a transmis un mesaj angajatilor tatalui sau: Salariile nu vor creste, imi iau Bugatti (VIDEO)

Victoras Micula, beizadeaua care a mers la scoala cu elicopterul personal si la nunta verisoarei cu , a ajuns din nou subiect in presa britanica. Speriat ca a intrat intr-un con de umbra, baiatul lui.

Un an plin! Jennifer Love Hewitt, din nou insarcinata

Anul Nou a inceput cu surprize pentru Jennifer Love Hewitt. Vedeta din Ghost Whisperer, The Client List sau Criminal Minds este din nou insarcinata.

inca o sansa! Jennifer Lawrence si Chris Martin au din nou o relatie puternica

Si-au mai acordat o sansa, iar relatia lor este din nou puternica. Cel putin asta sustin apropiatii, in ceea ce-i priveste pe Jennifer Lawrence si Chris Martin.

Sistemul informatic al Vamii, din nou functional

Sistemul informatic al Vamii este din nou functional, a anuntat miercuri Directia Generala a Vamilor.

Serban Huidu, din nou pe schiuri la 5 ani dupa accidentul din Austria: N-am putut sa ma abtin (FOTO)

Serban Huidu si-a pus din nou schiurile in picioare, dupa aproape cinci ani de la accidentul suferit pe o partie din Austria, care era sa-i fie fatal. Fostul prezentator tv a publicat pe contul de Facebook o.

Presedintele suspendat al CJ Hunedoara, Mircea Molot, din nou in fata judecatorilor

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, ajunge astazi din nou in fata judecatorilor. Magistratii trebuie sa decida daca admit sau nu cererea DNA de prelungire a arestului l.

Statul si Fondul Proprietatea, din nou, sprijinul BVB

Bursa de la Bucuresti a incheiat 2014 in urcare cu 9,07%, indicele BET ajungand la 7083 puncte, pe fondul unei medii zilnice a tranzactiilor de 11,7 milioane de euro, mai mare cu 15,4% fata de 2013.

Will Arnett, star din 30 Rock, din nou indragostit

Inceputul de an l-a prins indragostit pe Will Arnett. Starul din seriale precum BoJack Horseman, The Millers sau 30 Rock s-a cuplat cu actrita Arielle Vandenberg.

Marine Le Pen propune din nou un referendum asupra introducerii pedeapsei capitale, dupa atacul asupra Charlie Hebdo

Marine Le Pen, presedinta Frontului National FN), a declarat joi, in urma atentatului de la redactia Charlie Hebdo din Paris, la postul France 2 ca daca va fi aleasa presedinte al Frantei, intentioneaza sa declanseze un referendum pe tema pedepsei cu moartea, relateaza Le Parisien.

Gerul pune din nou stapanire pe Romania, urmand sa se inregistreze pana la -25 de grade: Prognoza meteo pana vineri

Temperaturile scad in noaptea de marti spre miercuri si va fi ger in cea mai mare parte a tarii, urmand sa se inregistreze pana la minus 25 de grade Celsius. Din cauza umiditatii scazute si a vantului.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2064 seconds )