Libnet.ro
UNICEF

00:07

Noul ghetou al Galatiului are mai multe antene parabolice decat sediul NASA. Ce a cauzat padurea de dispozitive

Adevărul Adevărul,
Noul ghetou al Galatiului are mai multe antene parabolice decat sediul NASA. Ce a cauzat padurea de dispozitive

Peste 3. 000 de oameni traiesc in conditii destul de grele in cele 23 de blocuri construite la marginea orasului, cu 16 milioane de euro, din aceleasi materiale ca baracile de pe santierele de constructii: panouri sandvis pe schelet metalic. continuă pe Adevărul

Kim Jong Un i propune mai multe ntlniri lui Moon Jae-in

Liderul nord-coreean Kim Jong Un vrea sa organizeze anul viitor mai multe intalniri cu omologul sau sud-coreean, Moon Jae-in, cu scopul de a accelera denuclearizarea peninsulei coreene, scrie Reuters.

Jaf la mai multe frizerii si societati comerciale din centrul orasului Targoviste. Politistii incearca sa dea de urma hotilor

Politistii din Targoviste sunt pe urmele unei grupari infractionale care, in noaptea de 28 spre 29 decembrie, au spart mai multe frizerii si magazine din centrul orasului.

Cutremur in nordul Venezuelei, resimtit la Caracas si in mai multe state venezuelene

Un cutremur de magnitudinea 4,9 a fost resimtit la Caracas si in mai multe state venezuelene joi, a anuntat Fundatia venezueleana de anchete seismologice Funvisis), relateaza AFP.

Scandal pe o plaja din Cape Town dupa ce mai multe persoane de culoare ar fi fost evacuate: Era haos

Paznicii unei firme de securitate privata au fost acuzati ca le-au ordonat mai multor persoane de culoare sa paraseasca o plaja din Cape Town, in Africa de Sud, ceea ce a starnit proteste, scrie BBC.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )