Libnet.ro
UNICEF

14:31

REVISTA PRESEI: Gazele romanesti din Marea Neagra, sub control rusesc. Care este viitorul zacamantului descoperit de Lukoil

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI: Gazele romanesti din Marea Neagra, sub control rusesc. Care este viitorul zacamantului descoperit de Lukoil

In ziarele de joi, citim despre zacamantul de gaze, descoperit de grupul rus Lukoil in Marea Neagra, dar si despre o noua licitatie pentru o parte din averea afaceristului Dan Voiculescu. De asemenea, citim despre recuperatorii de creante si aflam ce ii poate convinge pe tinerii romani sa ramana in tara. continuă pe România Liberă

Zacaminte valoroase din Marea Neagra. Cum poate deveni Romania un hub regional de gaze naturale

Mai multe state din regiune, precum Turcia, Bulgaria sau Grecia, au enuntat obiectivul ambitios de a deveni huburi regionale de gaze naturale, dar Romania este singura care dispune de materia prima necesara. Iar in anii urmatori vom avea cantitati si mai mari, dupa ce au fost descoperite zacaminte valoroase din Marea Neagra.

Cand se deschide podul rutier Canalul Dunare-Marea Neagra

Noul pod rutier care traverseaza Canalul Dunare - Marea Neagra la Agigea si face legatura intre DN 39 si autostrada A4, va fi deschis circulatiei la inceputul saptamanii viitoare, potrivit Mediafax.

Traficul va fi deschis pe noul pod hobanat de pe Canalul Dunare-Marea Neagra. Drum liber la Poarta 10 bis de la Agigea

Ziua de luni, 19 octombrie, aduce doua premiere in traficul rutier: la ora 8, Podul rutier de la km 0+540 al Canalului Dunare-Marea Neagra va fi deschis circulatiei, odata cu accesul pe la Poarta 10 bis a Portului Constanta, pe ambele sensuri.

Ineos a achizitionat primul sau zacamant de gaze din Marea Nordului

Grupul petrochimic elvetian Ineos a achizitionat primul sau zacamant de gaze din Marea Nordului de la LetterOne Group, divizia de investitii a miliardarului rus Mikhail Fridman, transmite Reuters.

REVISTA PRESEI: Cheltuielile Guvernului Ponta care ar putea duce Romania la un pas de recesiune

In ziarele de miercuri, citim un interviu cu Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei, si o analiza a cheltuielilor anuntate de Guvernul Ponta si impactul lor asupra economiei romanesti. in continuare, aflam de ce a fost destituit seful spitalului Marie Curie si cati bani pierd anual romanii la jocurile de noroc.

REVISTA PRESEI: Companiile de stat, datorii de 2,36 miliarde de euro la bugetul statului

In ziarele de marti, citim despre companiile de stat si datoriile pe care le au la la bugetul national, care sunt domeniile de munca preferate de romani, dar si de ce pierd bucurestenii din Pipera zeci de minute in trafic. in continuare, citim de ce nici PSD si nici PNL nu sunt interesate de votul prin corespondenta si despre sansele Romaniei la Campionatul mondial de handbal feminin.

REVISTA PRESEI 13.10.2015

ADEVARUL *Noile rachete rusesti ar putea lansa atacuri nucleare ORIUNDE in Europa. Raspunsul american depinde si de Romania Discutia privind noile rachete de croaziera rusesti a fost declansata de recentele bombardamente navale in care flota rusa a Marii Caspice a lovit tinte din Siria.

REVISTA PRESEI 12.10.2015

ADEVARUL *Liviu Dragnea a fost votat in tiganie, la primarie si chiar in bucatarie Poporul PSD a iesit ieri la vot pentru a-si alege presedintele, intr-un simulacru de scrutin in care Dragnea a fost singurul candidat si, in final, a fost ales cu peste 90% din voturi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )