Libnet.ro
UNICEF

09:15

Noul sef al Consiliului European, Donald Tusk: Disciplina fiscala si cresterea economica ar putea fi combinate

Antena3 Antena3,
Noul sef al Consiliului European, Donald Tusk: Disciplina fiscala si cresterea economica ar putea fi combinate

Premierul polonez Donald Tusk, ales de liderii UE sa-i succeada lui Herman Van Rompuy la presedintia Consiliului European, a declarat sambata ca este posibil ca disciplina fiscala si cresterea economica sa. continuă pe Antena3

Premierul Poloniei, Donald Tusk, desemnat presedinte al Consiliului European. Federica Mogherini, sefa a diplomatiei UE

Premierul polonez Donald Tusk a fost desemnat in functia de presedinte al Consiliului European, iar ministrul italian de Externe Federica Mogherini in postul de sef al diplomatiei UE, a anuntat sambata.

Donald Tusk a fost desemnat presedintele Consiliului European, iar Federica Mogherini sefa a diplomatiei UE

Premierul polonez Donald Tusk a fost desemnat in functia de presedinte al Consiliului European, informeaza AFP. De asemenea, ministrul italian de Externe Federica Mogherin a fost numit sef al diplomatiei UE, a.

Premierul Poloniei, Donald Tusk, desemnat presedintele Consiliului European, iar Federica Mogherini, sefa diplomatiei UE

Premierul polonez Donald Tusk a fost desemnat in functia de presedinte al Consiliului European, informeaza AFP. De asemenea, ministrul italian de Externe Federica Mogherin a fost numit sef al diplomatiei UE, a.

Tusk a fost desemnat presedinte al Consiliului European, iar Mogherini sefa a diplomatiei UE

Premierul polonez Donald Tusk a fost desemnat in functia de presedinte al Consiliului European, iar ministrul italian de Externe Federica Mogherini in postul de sef al diplomatiei UE, a anuntat sambata presedintele in exercitiu al Consiliului, Herman Van Rompuy, citat de AFP.

Tusk, desemnat presedinte al Consiliului European, iar Mogherini, sefa a diplomatiei UE

Premierul polonez Donald Tusk a fost desemnat, sambata, in functia de presedinte al Consiliului European, iar ministrul italian de Externe Federica Mogherini, in postul de sef al diplomatiei UE, a anuntat presedintele in exercitiu al Consiliului, Herman Van Rompuy, citat de AFP, relateaza Mediafax.

Ponta sprijina candidatura premierului polonez Donald Tusk la sefia Consiliului European

Premierul Victor Ponta si-a exprimat, sambata, sprijinul pentru candidatura premierului Poloniei, Donald Tusk, la functia de presedinte al Consiliului European, subliniind ca desemnarea lui Tusk in aceasta.

Donald Tusk se sprijina pe Ponta ca sa ajunga presedintele Consiliului European

Premierul Victor Ponta si-a exprimat, sambata, sprijinul pentru candidatura premierului Poloniei, Donald Tusk, la functia de presedinte al Consiliului European, subliniind ca desemnarea lui Tusk in aceasta pozitie ar fi un lucru bun pentru noile state membre ale Uniunii Europene.

Rompuy l-a anuntat, din greseala, pe Donald Tusk presedintele Consiliului European

Premierul polonez Donald Tusk va fi urmatorul presedinte al Consiliului European, a lasat sa se inteleaga sambata presedintele in exercitiu, Herman Van Rompuy, intr-o discutie surprinsa de microfoane deschise fara ca el sa stie, relateaza AFP.

Surse: Cameron il va sustine pe Donald Tusk pentru postul de presedinte al Consiliului European

Purtatoarea de cuvant a premierului David Cameron a declarat ulterior ca Marea Britanie va sustine un candidat deschis la propunerile Londrei in vederea reformarii Uniunii Europene. Obiectivul nostru este sa avem un candidat dispus sa colaboreze cu Marea Britanie pentru a raspunde preocuparilor Londrei din urmatorii ani, a afirmat purtatoarea de cuvant a sefului Guvernului britanic. Printre candidatii favoriti pentru presedintia Consiliului European a fost mentionata anterior si premierul danez Helle Thorning-Schmidt.

Donald Tusk: Unitati ale armatei ruse opereaza in estul Ucrainei

Premierul polonez Donald Tusk a afirmat, miercuri, ca mai multe unitati ale armatei ruse opereaza in estul Ucrainei, el facand referire la informatii ale NATO si ale serviciilor secrete poloneze, relateaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )