Libnet.ro
UNICEF

22:15

Noul selectioner al Romaniei ar putea fi Mircea Lucescu: Acesta ar fi acceptat sa pregateasca in paralel pe Sahtior si Nationala

B1 B1,
Noul selectioner al Romaniei ar putea fi Mircea Lucescu: Acesta ar fi acceptat sa pregateasca in paralel pe Sahtior si Nationala

Noul antrenor al echipei nationale de fotbal ar putea fi Mircea Lucescu, informeaza gsp. ro. Discutiile dintre Razvan Burleanu si Mircea Lucescu au dat roade, antrenorul fiind tentat sa revina la nationala. continuă pe B1

Mircea Lucescu, varianta surpriza pregatita de FRF pentru nationala de fotbal a Romaniei

Viitorul selectioner va fi roman, il cunoastem cu totii si il apreciem, acestea au fost cuvintele cu care Razvan Burleanu, presedintele FRF, l-a caracterizat pe urmatorul antrenor al nationalei Romaniei. Nimeni nu se gandea insa ca acesta ar putea fi Mircea Lucescu, unul din cei mai titrati tehnicieni romani din istorie.

Pista Mircea Lucescu la echipa nationala. Salariu dublu fata de Piturca

Mircea Lucescu s-ar afla in discutii cu echipa nationala de fotbal a Romaniei. Il Luce ar putea veni chiar pentru meciul de pe 14 noiembrie cu Irlanda de Nord.

Liga Campionilor: Mircea Lucescu isi pune sperantele in dubla cu Bate Borisov

Mircea Lucescu isi pune sperantele in dubla mansa pe care Sahtior Donetk o va disputa cu Bate Borisov pentru calificarea in optimile Ligii Campionilor. Cele doua se intalnesc, marti seara, in grupele Ligii.

Mircea Lucescu, aproape de revenirea la echipa nationala

Gazeta Sporturilor scrie ca Mircea Lucescu ar urma sa vina ca antrenor la nationala. Lucescu si-ar fi dat deja acceptul si ar urma sa pregateasca echipa nationala in paralel cu Sahtior, pana la finalul.

Mircea Lucescu, selectionerul nationalei de fotbal a Romaniei?

Dupa ce saptamana trecuta Victor Piturca si-a oficializat plecarea la Al Ittihad, zilele acestea este asteptata numirea in functie a noului selectioner care se va ocupa de prima reprezentativa a Romaniei.

Mircea Lucescu la nationala: care e planul prin care urmeaza sa fie convins si cine i-ar plati salariul din vara

Razvan Burleanu a promis ca, pana la finalul acestei saptamani, Romania va avea un nou selectioner, iarFRF pregateste o lovitura de proportii.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )