Libnet.ro
UNICEF

22:15

Noul tip de virus care exploateaza o vulnerabilitate masiva din Windows

Adevărul Adevărul,
Noul tip de virus care exploateaza o vulnerabilitate masiva din Windows

Atacatorii care opereaza amenintarea cibernetica Adylkuzz inchid mecanismul de infectie din Windows ca sa se asigure ca alte atacuri nu mai pot infecta victimele. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea a cerut eliminarea articolului 40, care ingheta pensiile speciale, din Legea salarizarii unitare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat miercuri ca a cerut eliminarea articolului 40, care se refera la inghetarea pensiilor de serviciu pana in 2022, din Legea salarizarii unitare.

Calin Popescu Tariceanu: Este nevoie de o lege a raspunderii magistratilor, care sa previna excesele din sistemul judiciar. Cum este posibil ca sefii institutiilor de forta sa fie prezenti, in noaptea alegerilor, in casa unui om politic?

Seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu considera ca, in Romania, este necesara o lege a raspunderii magistratilor, care sa previna excesele din sistemul judiciar.

Deputatii au adoptat cererea de reexaminare a presedintelui privind incompatibilitatile alesilor locali, care pot face parte din adunarile generale ale anumitor societati fara a fi remunerati

Plenul Camera Deputatilor a adoptat marti cererea de reexaminare a presedintelui Klaus Iohannis privind legea care le permite alesilor locali - primarii, viceprimarii, presedintii si vicepresedintii de consilii judetene, conslierii locali si judeteni - sa faca parte din adunarile generale ale societatilor comerciale, fara a fi platiti. Practic, deputatii au pastrat forma adoptata in martie de Senat, unde s-au facut precizari mai clare in privinta societatilor din ale caror AGA pot face parte alesii locali - cele reglementate de Legea 31/1990 si consiliile de administratie a scolilor si spitalelor. Aceasta activitate a alesilor locali nu este retribuita.

Prietenii fotbalistului care s-a sinucis din dragoste sunt in stare de soc! Ce i-au pus in sicriu (FOTO)

Curg mesajele de condoleante pentru George Gutana, fotbalistul din Vrancea care a ales sa-si puna capat zilelor dupa ce s-a despartit de iubita. Prietenii lui nu-si revin nici acum din soc, mai ales ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )