Libnet.ro
UNICEF

21:00

NSA l-a spionat pe Papa Francisc inainte si in timpul conclavului in care acesta a fost ales

B1 B1,
NSA l-a spionat pe Papa Francisc inainte si in timpul conclavului in care acesta a fost ales

Papa Francisc a fost spionat de NSA Francisc inainte si in timpul conclavului in care acesta a fost ales ca succesor al lui Benedict XVI, scrie The Telegraph, citand revista italiana Panorama. Agentia americana. continuă pe B1

SUA l-a spionat pe Papa Francisc.

Agentia americana pentru Securitatea Nationala l-a spionat pe viitorul Papa Francisc inainte si in timpul conclavului in care acesta a fost ales ca succesor al lui Benedict XVI, informeaza Mediafax citand presa internationala. Agentia americana de spionaj a monitorizat apelurile telefonice din si catre resedinta clericala din Roma, unde pe atunci Arhiepiscopul Jorge Mario Bergoglio a stat in timpul conclavului. Afirmatiile au fost facute de saptamanalul italian Panorama, care a spus ca NSA a .

Scandalul spionajului american A AJUNS LA VATICAN. NSA l-a interceptat pe Papa Francisc, inclusiv in timpul Conclavului

Agentia Nationala de Securitate a SUA NSA) l-a interceptat inclusiv pe Papa Francis inaintea dar si in timpul Conclavului din 2013, in urma caruia a fost desemnat succesorul lui Papa Benedict al XVI-lea. in.

Un baietel i-a furat inima Papei Francisc in timpul unei sarbatori care celebreaza familia, la Vatican (VIDEO)

Un baietel imbracat intr-o bluza galbena s-a imprietenit cu Papa Francisc in timpul unei sarbatori care celebreaza legaturile stranse de familie. Copilul a urcat pe scena alaturi de Papa in timpul.

10 milioane de fani are Papa Francisc pe Twitter.

Papa Francisc a devenit foarte popular pe platforma de microblogging Twitter, numarul de followeri ai contului papal depasind sambata seara 10 milioane. Admiratorii papei Francisc de pe Twitter au crescut cu 4 milioane in ultimele sase luni. Dragi followeri, am aflat ca ati ajuns la peste 10 milioane. Va multumesc din toata inima si va rog sa continuati sa va rugati pentru mine, a scris papa Francisc, duminica, pe contul sau de Twitter. Contul @pontifex papa, in latina) care este .

Febra Twitter a cuprins Vaticanul: Papa Francisc are peste 10 milioane de admiratori

Papa Francisc a devenit foarte popular pe platforma de microblogging Twitter, numarul de followeri ai contului papal depasind sambata seara 10 milioane, informeaza AFP, potrivit Mediafax .

Papa Francisc, DIN CE iN CE MAI POPULAR

Papa Francisc a devenit foarte popular pe platforma de microblogging Twitter, numarul de followeri ai contului papal depasind sambata seara 10 milioane, informeaza AFP, conform Mediafax. Admiratorii papei.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )