Libnet.ro
UNICEF

06:30

Numarul infectatilor cu coronavirus in Romania creste de la o ora la alta. Bilantul a ajuns la 47

Antena3 Antena3,
Numarul infectatilor cu coronavirus in Romania creste de la o ora la alta. Bilantul a ajuns la 47

Numarul infectatilor cu coronavirus in Romania creste de la o ora la alta. Bilantul persoanelor depistate pozitiv cu virusul ucigas a ajuns la 47. continuă pe Antena3

Coronavirus Romania. 11 684 de persoane sunt izolate la domiciliu, in timp ce bilantul celor infectati cu COVID a ajuns la 31

Coronavirusul continua sa se raspandeasca in Romania, la aceasta ora fiind diagnosticate 31 de persoane cu COVID 19, din care 6 au fost declarate vindecate.

Coronavirus in Romania: Un copil de 3 ani si o femeie insarcinata, printre cei 8 pacienti confirmati marti

Un copil de 3 ani si o femeie de 30 de ani insarcinata se numara printre cele 8 persoane confirmate marti cu coronavirus. Numarul cazurilor de imbolnavire in Romania a ajuns la 25. Coronavirus: Romania, aproape de scenariul 2 al epidemiei Ce masuri implica.

Coronavirus Romania: 15 cazuri confirmate in Romania, 12 789 de persoane sunt in izolare la domiciliu

In Romania au fost confirmate, pana acum, 15 infectii cu coronavirus, in conditiile in care cinci dintre pacienti au fost declarati vindecati si au fost deja externati.

Coronavirus. Romania a ajuns la 38 de persoane infectate cu COVID-19. O femeie din Bucuresti, contact al politistului internat la Dimitrie Gerota

O femeie de 54 de ani din Capitala, contact al pacientului internat la Spitalul Dimitrie Gerota, este cel de-al 38 pacient infectat cu coronavirus din Romania. Fostul politist, care a ascuns faptul ca a calatorit in afara tarii, a infectat pana acum 8 persoane din Bucuresti.

Coronavirus: Romania, aproape de scenariul 2 al epidemiei Ce masuri implica

In Romania sunt confirmate la acest moment 25 de cazuri de coronavirus, iar aparitia unui nou caz de imbolnavire - cel de-al 26-lea - va inseamna intrarea in scenariul 2 al epidemiei, care presupune masuri mai restrictive.

Coronavirus Romania: Cele 5 recomandari adresate de bancheri clientilor

Consiliul Patronatelor Bancare din Romania CPBR), ale carui banci membre deservesc milioane de clienti persoane fizice si juridice, face apel catre toti prestatorii si utilizatorii de servicii bancare de a proteja publicul si proprii angajati prin respectarea regulilor stricte de igiena si preventie mai ales in ceea ce priveste operatiunile cu numerar, pentru a preveni raspandirea si cresterea infectiilor cu noul tip de coronavirus ce poate cauza afectiunea respiratorie numita COVID-19.

Coronavirus Romania. Ministrul Educatiei suspenda olimpiadele scolare

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca a suspendat olimpiadele scolare, ca masura de prevenire a raspandirii noului coronavirus.

Coronavirus. Romania suspenda cursele auto spre si din Italia

Circulatia transportului rutier de persoane prin servicii regulate, servicii regulate speciale si servicii ocazionale in trafic international, pentru toate cursele efectuate de catre operatorii de transport din Romania spre Italia si din Italia spre Romania, se suspenda incepand cu data de 10 martie.

Coronavirus Romania: Autoritatile interzic anumite activitati

Autoritatile au interzis de duminica 8 martie a. c. ), in contextul prevenirii unei raspandiri a coronavirusului in Romania, activitatile publice la care participa mai mult de 1. 000 de persoane, fie intr-o incinta, fie in aer liber, publice sau private,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )