Libnet.ro
UNICEF

22:16

Numarul mortilor dupa cutremurul din Mexic a crescut la 65

B1 B1,
Numarul mortilor dupa cutremurul din Mexic a crescut la 65

Bilantul cutremurului de 8,2 grade inregistrat joi noaptea in Mexic a ajuns la 65 de morti. Sunt 65 de persoane decedate, dintre care 15 in Chiapas, 46 in Oaxaca si patru in. continuă pe B1

Cel mai nou bilant dupa cutremurul din Mexic: Cel putin 61 de oameni au murit

Cel putin 61 de oameni au murit dupa cutremurul cu magnitudinea 8,2, cel mai puternic seism din ultimii 85 de ani, relateaza Reuters.

Peste 60 de morti, dupa cutremurul din Mexic. Ce erau fulgerele de dupa seism

Bilantul cutremurului din Mexic, cu magnitudinea de 8,1 pe scara Richter a ajuns la 60 de morti. Un lucru bun este faptul ca nu s-au format valuri seismice importante, iar avertismentul initial de tsunami a fost.

Insulele Galapagos, evacuate ca urmare a alertei de tsunami declansata de cutremurul din Mexic

Guvernul Ecuadorului a dispus, vineri, evacuarea populatiei de pe patru dintre insulele Galapagos, inclusiv Isabela, cea mai mare din arhipelag, ca urmare a alertei de tsunami declansata dupa cutremurul din Mexic.

Fenomen misterios deasupra Mexicului. Ce a aparut pe cer dupa cutremurul cu magnitudinea 8,1

Cutremurul din Mexic a fost urmat de un fenomen misterios deasupra Mexicului. Cerul s-a umplut de fulgere verzi si albastre, spun locuitorii din Ciudad de Mexico. Fenomenul a continuat minute in sir dupa.

Papa s-a rugat pentru victimele seismului din Mexic si ale uraganului Irma

Papa Francisc, aflat intr-o vizita pastorala in Columbia, s-a rugat vineri pentru victimele afectate de cutremurul din Mexic, dar si de uraganul Irma, potrivit agerpres. ro. Vreau sa-mi exprim.

Bilantul seismului din Mexic a crescut la 61 de morti

Bilantul seismului de vineri, din Mexic, cel mai puternic din ultimele opt decenii din tara latino-americana, a crescut la 61 de morti, relateaza Reuters.

Ce se intampla acum in Mexic, dupa cutremurul urias care a ucis cel putin 35 de oameni

Un numar de 185 de replici au fost inregistrate dupa cel mai puternic cutremur care a lovit Mexicul in ultimul secol, care a avut magnitudinea 8,1, relateaza DPA. Institutul seismologic din Mexic.

Turisti romani, surprinsi de seismul devastator din Mexic

Doi romani au cerut asistenta consulara dupa cutremurul ingrozitor din Mexic. in urma demersurilor facute de Celula de Criza a Ministerului Afacerilor Externe MAE), cei doi romani au fost.

VIDEO Bilantul cutremurului din Mexic a crescut intr-o zi de la 34 la 61 de morti

Bilantul cutremurului produs vineri in Mexic, cel mai puternic seism din ultimele opt decenii din tara latino-americana, a crescut la 61 de morti. Bilantul anterior era de 34 de morti .

Bilantul cutremurului din Mexic a crescut intr-o zi de la 34 la 61 de morti

Bilantul cutremurului produs vineri in Mexic, cel mai puternic seism din ultimele opt decenii din tara latino-americana, a crescut la 61 de morti. Bilantul anterior era de 34 de morti .

ştiri de la B1

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )