Libnet.ro
UNICEF

22:15

Numerologul Romeo Popescu, previziuni pentru 2021. Cele mai norocoase cifre de destin anul viitor

Antena3 Antena3,
Numerologul Romeo Popescu, previziuni pentru 2021. Cele mai norocoase cifre de destin anul viitor

Numerologul Romeo Popescu a prezentat, duminica, intr-o editie speciala Subiectiv, previziunile numerelor pentru anul 2021. Potrivit acestuia, cei mai favorizati vor fi cei cu numere de destin impare. continuă pe Antena3

Urari si mesaje de Craciun. Cele mai frumoase sms-uri pentru prieteni. 15 texte amuzante pe care sa le trimiti celor dragi

Un zambet sau chiar hohotele de ras sunt unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le poti aduce in viata celor dragi. Trimite-le un text amuzant prietenilor tai sau un sms de Craciun care sa le aduce.

Mesaje de Craciun. Cele mai impresionante mesaje, urari, sms-uri si felicitari pentru persoanele iubite

Cum este ziuaCraciunului, este bine sa fim pregatiti din timp cu mesajele, urarile, felicitarile, sms-urile pe care vrem sa le trimitem cuiva drag. Iata cele mai inspirate mesaje de Craciun pentru.

Urari si mesaje de Craciun. Cele mai frumoase sms-uri pentru iubita sau iubitul tau. Sprinde-l cu un text romantic

Mesajele de Craciun sunt una dintrele cele mai simple, dar si frumoase modalitati prin care poti trnamsite urari si un gand bun in prag de Sarbatori. Daca anul acesta tu si jumatatea ta petreceti.

Cele mai bune filme horror de pe Netflix. Top 19 de vazut

Daca Halloween-ul ar avea 365 de zile, fii sigur ca Netflix are grija sa ai la dispozitie un film de groaza diferit in fiecare noapte. Pentru cei ce nu au rabdare sa caute minute intregi un film, am pregatit un top de filme ce le puteti gasi pe platforma. Mai jos vei gasi cele mai .

Bianca Dragusanu incepe o noua viata. Ce si-a propus pentru 2021

Desi viata a incercat-o dur si a trecut prin divorturi, despartiri si scandaluri, Bianca Dragusanu nu renunta asa usor si se declara pregatita pentru un nou inceput. Bianca Dragusanu incepe o noua viata Astfel ca Bianca Dragusanu are de gand sa mai imbrace rochia de mireasa, chiar daca, momentan, lucrurile nu stau atat de roz .

Necunoscutele vaccinului PfizerBioNTech. Raspunsurile medicului Adrian Marinescu la cele mai controversate intrebari

Medicul Adrian Marinescu, de la Institutul Matei Bals din Capitala, a raspuns, sambata, la Antena 3, la cele mai importante intrebari pe care si le pun romanii in acest moment, cu putin timp inainte ca primul roman sa fie vaccinat cu serul produs de PfizerBioNTech.

101 INVENTII CARE AU SCHIMBAT LUMEA, un documentar care prezinta cele mai importante 101 inventii ale omenirii, duminica, de la ora 16, pe B1 TV

B1 TV difuzeaza documentarul 101 INVENTII CARE AU SCHIMBAT LUMEA, duminica, 27 decembrie, de la ora 16. Un documentar care prezinta cele mai importante 101 inventii ale omenirii, din cele mai vechi.

Topul judetelor dupa noua raportare de cazuri COVID-19: Bucuresti peste 500 de noi cazuri, in Covasna cele mai putine

Zonele cu cele mai multe cazuri nou confirmate de infectie cu coronavirus, fata de ultima raportare, sunt Bucuresti - 537, Prahova - 196, Timis - 180, Ilfov - 166, informeaza, vineri, Grupul de Comunicare Strategica.

Capitala, lider in continuare la numarul de noi infectari, cu peste 500 de cazuri. Topul zonelor cu cele mai multe cazuri COVID

Bilantul infectarilor cu noul coronavirus din ziua de Craciun arata un trend in scadere, insa Bucurestiul continua sa fie primul in topul oraselor cu cele mai multe cazuri noi.

Numarul noilor infectari scade la nivel national, dar creste in Capitala. Topul zonelor cu cele mai multe cazuri de COVID-19

Capitala ramane pe prima pozitie in topul zonelor unde au fost inregistrate cele mai numeroase noi infectari cu virusul SARS-CoV-2. in Bucuresti au fost raportate 1. 096 de cazuri noi, numarul total al imbolnavirilor ajungand la 95. Pe locul 2 este judetul Ilfov, cu 304 noi infectari, urmat de judetul Timis cu 276 cazuri noi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )