Libnet.ro
UNICEF

16:00

Urari si mesaje de Craciun. Cele mai frumoase sms-uri pentru iubita sau iubitul tau. Sprinde-l cu un text romantic

B1 B1,
Urari si mesaje de Craciun. Cele mai frumoase sms-uri pentru iubita sau iubitul tau. Sprinde-l cu un text romantic

Mesajele de Craciun sunt una dintrele cele mai simple, dar si frumoase modalitati prin care poti trnamsite urari si un gand bun in prag de Sarbatori. Daca anul acesta tu si jumatatea ta petreceti. continuă pe B1

Urari si mesaje de Craciun. Cele mai frumoase sms-uri pentru membrii familiei

Craciunul reuseste sa adune toata familia la masa, in jurul bradului cu veselie si multa voie buna. Pentru cei dragi care nu reusesc, insa, sa se stranga alaturi de membrii iubiti ai familiei si rude,.

Horoscop 23 decembrie 2020. Zodia care primeste cele mai frumoase cadouri

Horoscopul zilei de miercuri, 23 decembrie 2020. Zilele dinainte de Craciun se anunta a fi extrem de incarcate. Dar sa vedem ce ne spune horoscopul zilei de miercuri. Sa nu uitam nici de numerele norocoase ale zilei, care sunt: 6, 45, 36 si 57, iar culorile care va fac viata mai frumoasa miercuri sunt roz .

Mesaje de Craciun. Cele mai inspirate mesaje de Craciun. Ce urari sa trimiti de sarbatori

Mesaje de Craciun. Ne aflam in perioada Craciunului, perioada in care romanii trimit cel mai mult MESAJE prin SMS celor apropiati. Sms-ul de Craciun a devenit deja un obicei pentru fiecare: fie in seara de Ajun, fie chiar in ziua Craciunului stam si scriem mesaje, semn ca nu i-am uitat si ca ne amintim de toti cei dragi.

Cele mai frumoase sosele noi din Tinutul Padurenilor. Drumurile din munti care anima satele pustii VIDEO

Noile sosele din Tinutul Padurenilor, una dintre regiunile cele mai pitoresti din Romania, au scos din izolare sate aflate in varf de munte, unele la capatul a zeci de kilometri de drumuri prin padure.

Mesaje de Craciun. Cele mai vesele mesaje, urari, SMS-uri de Craciun pentru toti cei dragi

Mesaje de Craciun. Pentru a le putea transmite celor dragi dragostea si linistea de Craciun, am intocmit o lista cu cele mai vesele mesaje, urari si SMS-uri de Craciun.

Top 10 cele mai bune filme de Craciun. Pe ele trebuie sa le vezi tot weekendul VIDEO

Mai e o zi pana la Craciun, iar cand toate pregatirile vor fi gata, poti savura, in sfarsit, linistea. Dar dupa atata agitatie, parca linistea e sufocanta, astfel ca, pana ce sosesc invitatii, te poti cufunda in canapea urmarind un film de sezon. Ai mai jos 10 pelicule potrivite pentru sarbatorile de iarna. Top 10 .

Cele mai bune filme de Craciun din toate timpurile

A inceput numaratoarea inversa pana la Sarbatori, momentul perfect in care sa ne delectam cu filme de sezon. Iata in continuare 15 dintre cele mai bune filme de Craciun din toate timpurile.

Stefan Banica Jr., cel mai frumos sfat pentru toti parintii, de Craciun: Asa trebuie sa creasca copiii

Va fi o noapte grea pentru copii, caci urmeaza panda langa brad si marile emotii, inainte de a descoperi cadourile si poate chiar si pe Mos. Cei pe care nu i-a furat somnul se pot lauda ca l-au prins pe batranul costumat in rosu. Printre ei se numara si Stefan Banica Junior, care a povestit .

Care este cea mai buna faina pentru cozonaci, de fapt. La ce trebuie sa fim atenti, nu face aceasta greseala

Cozonac romaneste: kozo712;nak) sau Kozunak in bulgara: 1082;1086;1079;1091;1085;1072;1082; kozo712;nak) este o paine speciala dospita, traditionala pentru Romania, Bulgaria si Serbia. Bogat in oua, lapte si unt, este pregatit de obicei pentru Pasti in Bulgaria si pentru fiecare sarbatoare majora Craciun, Paste, Revelion, Rusalii) in Romania si Moldova. Desertul se poate prepara in diferite moduri, folosind .

Cele mai bune filme horror de pe Netflix. Top 19 de vazut

Daca Halloween-ul ar avea 365 de zile, fii sigur ca Netflix are grija sa ai la dispozitie un film de groaza diferit in fiecare noapte. Pentru cei ce nu au rabdare sa caute minute intregi un film, am pregatit un top de filme ce le puteti gasi pe platforma. Mai jos vei gasi cele mai .

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )