Libnet.ro
UNICEF

06:30

Oamenii care au cel mai putin ofera cel mai mult. Clipul video care i-a impresionat pe internauti (VIDEO)

Antena3 Antena3,
Oamenii care au cel mai putin ofera cel mai mult. Clipul video care i-a impresionat pe internauti (VIDEO)

Imaginile cu un batran care face un gest mic, dar din suflet, le-au cucerit pe internauti. Un barbat in varsta vede un caine care tot ce isi dorea era putina apa. Fara sa stea prea mult pe gandu. continuă pe Antena3

VIDEO Tumorile renale: factori de risc, simptome si tratament. Dr. Gheorghe Plugaru: Pacientii sunt protejati de familie, care cel mai des intreaba cat mai are de trait?

Tratamentul tumorilor renale este chirurgical. Majoritatea pacientilor se uita un pic nedumeriti: Uau, si in felul asta chiar am scapat? Le explici ca da, au scapat si nu mai au nevoie de chimioterapie si pe urma te intalnesti cu ei periodic la controale, spune dr. Gheorghe Plugaru, medic primar urologie, intr-un interviu pentru HotNews. ro. Factori controlabili care ar putea sa ne ajute sa evitam aparitia acestor tumori nu exista, pentru ca nu este totusi foarte clara etiologia lor.

Ce ura cel mai mult Elena Ceausescu. Motivul pentru care romanii nu au avut televizor color: Tampitii ar putea sa ne multumeasca!

Elena Ceausescu a avut mereu o imagine extrem de nefavorabila in mentalul colectiv, atat inainte de 1989, cat si dupa Revolutie. Pe Nicolae Ceausescu, lumea il mai tolera cat de cat, dar pe sinistra lui sotie, aproape nimeni n-o avea la inima. Si nici nu e greu de inteles de ce. in fond, ce ura .

Teatrul National Bucuresti, cel mai mare din tara, anunta ca este la limita supravietuirii artistice. Ion Caramitru: Ceea ce traim acum e fara precedent

Teatrul National Bucuresti, cel mai mare din tara, anunta ca se afla la limita supravietuirii artistice din cauza drasticelor restrangeri bugetare si este obligat sa isi limiteze, deocamdata, activitatile. Managerul TNB, Ion Caramitru, afirma ca ceea ce traim acum, nu numai in Teatrul National, ci absolut in toate institutiile care sunt in subordinea Ministerului Culturii, dar si in institutiile din subordinea Primariei Generale, este fara precedent. Angajatii teatrelor si colaboratorii protesteaza, duminica, in Piata Victoriei, fata de concedierile masive si intarzierile salariale.

Cine este cel mai bogat bugetar din Romania. Are salariul dublu fata de Klaus Iohannis

Narcis Neaga, seful Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) din 7 mai 2018, fost consilier personal al ministrului Transporturilor, si-a publicat veniturile integrale pe care le-a realizat anul precedent, fiind presat de presa, dupa ce in prima instanta prezentase o declaratie in care erau acoperite cu marker negru principalele castiguri. Narcis Neaga, seful .

Cel mai mare centru de golf din Serbia, la 110 kilometri de Timisoara. Cum incearca gazdele sa-i atraga pe jucatorii romani

La numai 110 kilometri de Timisoara, la jumatatea distantei dintre Novi Sad si Zrenjanin, se afla cel mai mare centru de golf din Serbia, iar gazdele vor sa-i atraga si pe jucatorii din Romania.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 19 - 26 IUNIE Bitcoin isi continua avansul in ciuda cererilor de reglementare

Cotatia criptovalutei Bitcoin a marcat un salt de 37,37%, in intervalul 19 - 26 iunie, intr-o miscare parabolica de continuare a tendintei ascendente pe care cea mai importanta moneda digitala s-a inscris incepand cu luna aprilie a acestui an, dupa ce pretul atinsese un minimum de 3. 250 de dolari in decembrie 2018.

Cel mai mic procent de promovare la Evaluarea Nationala din ultimii trei ani

La Evaluarea Nationala s-a inregistrat cel mai mic procent de promovare din ultimii trei ani, difere.

Financial report Interviu cu Vladimir Putin: Ideologia liberala a devenit invechita. Falsa idee buna de a salva planeta: dieta vegana. Portugalia, tara care lupta cel mai putin contra coruptiei. Ciudatul hobby al lui Boris Johnson

Financial Times: Interviu cu Vladimir Putin: Ideologia liberala a devenit invechita * Les Echos: Falsa idee buna de a salva planeta: dieta vegana 100%* El Mundo: Portugalia, tara din Europa care lupta cel mai putin contra coruptiei. * Le Point: Ciudatul hobby al lui Boris Johnson lasa perplexa Marea Britanie.

Doar jumatate din populatia Romaniei e conectata la retele de canalizare. in mediul rural, mai putin de 10% dintre romani au canalizare

In anul 2018, un numar de 10. 041 locuitori aveau locuintele conectate la sistemele de canalizare, acestia reprezentand 52,7% din populatia rezidenta a Romaniei, cu 314. 155 persoane mai mult decat in anul 2017, arata datele publicate joi de Institutul National de Statistica. Cresterile au fost determinate de racordarea populatiei la retelele de canalizare nou construite, respectiv de punerea in functiune a unor noi statii de epurare a apelor uzate.

Cel mai mic fiu al lui Mick Jagger, copia fidela a starului: imagini adorabile cu micutul

Deveraux Octavian Basil, fiul in varsta de doi ani al solistului trupei The Rolling Stones Mick Jagger 75 de ani), seamana foarte mult cu celebrului cantaret, dovada fiind cateva fotografii postate de mama micutului, cel de-al optulea copil al artistului britanic.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )