Libnet.ro
UNICEF

00:07

Oamenii Guvernului Orban: Un fost consilier al sefului SRI a fost numit secretar de stat la Economie, iar o jurnalista a ajuns consilier de stat la cabinetul Ralucai Turcan

Hotnews Hotnews,
 Oamenii Guvernului Orban: Un fost consilier al sefului SRI a fost numit secretar de stat la Economie, iar o jurnalista a ajuns consilier de stat la cabinetul Ralucai Turcan

Noi numiri in functii importante au fost publicate joi in Monitorul Oficial. in functia de secretar de stat la Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri a fost numit Emil Razvan Pirjol, cau experienta in domeniul turismului. Din iulie 2019 se ocupa de afecerile din turism ale grupului Niro, controlat de omul de afaceri Nicu Dumitru, cunoscut ca Niro. in 2012 a fost consilierul lui Eduard Hellvig, actualul director SRI, care in acel moment era ministru la dezvoltare regionala si turism. continuă pe Hotnews

Lovitura din partea guvernului Orban pentru banca rusilor. Teodorovici, marele pierdant PSD-ist

Ministrul de Finante a facut un anunt uluitor! Lovitura actulului guvern de la conducerea Romaniei este una foate puternica pentru banca rusilor. Teodorovici pierde inca o data. Guvernul Orban, lovitura pentru banca rusilor Ministrul de Finante s-a retras din banca rusilor, unde Eugen Teodorovici devenise guvernator. Cel din urma a pierdut de curand titulatura de .

Audierea unui fost consilier convinge martorii sa vorbeasca in procesul pentru destituirea lui Trump

O decizie a justitiei americane, asteptata luni, referitoare la audierea unui fost consilier de la Casa Alba, Don McGahn, in investigatia pentru demiterea presedintelui Donald Trump, i-ar putea determina pe alti oficiali ai administratiei, intre care fostul consilier pentru securitate nationala John Bolton, sa coopereze in cadrul anchetei.

Cadoul Guvernului Orban de Ziua Bucovinei. Proiect de 240 de milioane de euro pentru Suceava semnat la Bucuresti

Pe 28 noiembrie 2019 se implinesc 101 ani de la unirea Bucovinei cu Romania. Consiliul Judetean Suceava a marcat momentul printr-o sedinta festiva la care au fost prezenti ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, rectorul Universitatii Stefan cel Mare, Valentin Popa, si iPS Pimen, Arhiepiscop al Sucevei si Radautilor.

Olguta Vasilescu atac furibund la adresa Guvernului Orban: Au venit prostii iresponsabili

Olguta Vasilescu vine cu critici dure la adresa Guvernului condus de Ludovic Orban. Au venit prostii iresponsabili, sustine Olguta Vasilescu pe Facebook, care preia o postare a consilierului sau din.

Rectificarea bugetara si salariul minim, pe agenda guvernului Orban

Alegerile prezidentiale s-au incheiat, iar guvernul Orban se afla in fata primelor provocari majore: rectificarea bugetara ce trebuie aprobata de membrii Executivului pana la sfarsitul acestei saptamani si majorarea salariului minim.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )