Libnet.ro
UNICEF

12:45

Oamenii de stiinta au inceput sa lucreze la un vaccin impotriva virusului Zika

Antena3 Antena3,
Oamenii de stiinta au inceput sa lucreze la un vaccin impotriva virusului Zika

In timp ce virusul Zika se raspandeste cu repeziciune pe continentul sud-american, vin ceva vesti imbucuratoare cu privire la combaterea lui. Oamenii de stiinta americani si canadieni au anuntat ca. continuă pe Antena3

Un vaccin impotriva virusului Zika ar putea fi disponibil

Un vaccin impotriva bolii provocate de virusul Zika ar putea fi disponibil pana la sfarsitul acestui an, au anuntat cercetatori implicati in producerea acestuia, potrivit Reuters.

Un vaccin de urgenta impotriva virusului Zika ar putea fi gata inainte de sfarsitul anului 2016

Un vaccin impotriva virusului Zika ar putea fi gata pentru utilizarea de urgenta inainte de sfarsitul acestui an, a anuntat un cercetator canadian care face parte din echipa ce lucreaza la producerea vaccinului, intr-un interviu pentruReuters.

Un vaccin impotriva virusului Zika ar putea fi disponibil in acest an

Un vaccin impotriva bolii provocate de virusul Zika, la care lucreaza in prezent cercetatori americani si canadieni, ae putea sa fie disponibil pana la sfarsitul anului, au anuntat cercetatori implicati in.

Un vaccin impotriva Zika ar putea fi disponibil in 2016

Un vaccin impotriva bolii provocate de virusul Zika, la care lucreaza in prezent cercetatori americani si canadieni, ar putea sa fie disponibil pana la sfarsitul anului, au anuntat cercetatori implicati in producerea acestuia, relateaza Reuters in.

EXCLUSIV. Un oficial OMS dezvaluie adevaratul pericol din spatele virusului Zika

Organizatia Mondiala a Sanatatii va crea un comitet international de urgenta care sa analizeze amploarea extinderii virusului Zika, dar si legatura dintre acest virus si cazurile de microencefalie si alte malformatii congenitale neurologice aparute la copiii nou-nascuti.

MAE a publicat lista tarilor in care exista riscul de contactare a virusului Zika

Ministerul Afacerilor Externe a publicat lista tarilor in care exista riscul de infectie cu virusul Zika ZIKV) si sfatuieste cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in aceste zone sa foloseasca masuri de protectie impotriva intepaturii tantarilor.

Mii de femei insarcinate din Columbia, victimele virusului Zika

Peste 20. 000 de persoane din Columbia, intre care 2. 116 femei insarcinate, sunt infectate cu virusul Zika, relateaza AFP .

MAE avertizeaza: 28 de tari cu transmitere locala a virusului Zika

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani asupra riscului de infectie cu Zika ZIKV) in 28 de tari si recomanda celor care au calatorit recent in aceste zone si prezinta simptome comparabile cu cele generate de aceasta infectie sa se adreseze medicului, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )