Libnet.ro
UNICEF

23:45

Oana Roman, reactie incredibila la cererea de urmarire penala a tatalui sau

Antena3 Antena3,
Oana Roman, reactie incredibila la cererea de urmarire penala a tatalui sau

Oana Roman a avut o reactie dura sa cererea de urmarire penala a tatalui sau. Vedeta a precizat ca nu este corect ce se intampla in aceste momente cu parintele sau. Mi se pare ca este o mizerie. continuă pe Antena3

Petre Roman, despre solicitarea de urmarire penala: Ma gaseste in situatia de a fi pur si simplu revoltat

Cerere-soc in dosarul Revolutiei din partea procurorilor Parchetului General. Acestia ii cer lui Klaus Iohannis sa incuviinteze urmarirea penala al lui Ion Iliescu pentru evenimentele din decembrie.

Maricel Pacuraru, patronul Realitatea TV, a fost pus sub urmarire penala

Omul de afaceri Maricel Pacuraru fost pus sub urmarire penala pentru preluare ilegala a postului de televiziune Realitatea TV. Stire in curs de actualizare.

Maricel Pacuraru, patronul Realitatea TV, a fost pus sub urmarire penala pentru preluarea ilegala a televiziunii

Omul de afaceri Maricel Pacuraru fost pus sub urmarire penala pentru preluare ilegala a postului de televiziune Realitatea TV. Stire in curs de actualizare.

Oana Roman, marcata de disparitia unuia dintre animalele sale. A facut infarct si a murit pe loc

Oana Roman este extrem de atasata de animalele sale. Iar vedeta recunoaste ca acestea au avut un rol important in viata sa. Asa ca nu e de mirare ca a fost extrem de suparata, atunci cand le-a.

Petre Roman, despre cererea de urmarire penala in dosarul Revolutiei: Sunt uluit si suparat. Am fost chiar tinta teroristilor. Era sa imi pierd viata la baricada

Fostul premier Petre Roman a declarat luni, in urma cererii de urmarire penala inaintate pe numele sau, al lui Ion Iliescu si al lui Gelu Voican Voiculescu de catre procurorul general Augustin Lazar, in dosarul Revolutiei, ca se simte revoltat si uluit. Acesta a adaugat ca era sa isi piarda viata la baricada, fiind chiar tinta focurilor de arma, a teroristilor si a lunetistilor.

Dosarul Revolutiei: Parchetul General cere presedintelui aviz de urmarire penala fata de Ion Iliescu, Petre Roman si Gelu Voican Voiculescu (VIDEO)

Procurorul general Augustin Lazar a transmis presedintelui Klaus Iohannis cererea de efectuare a urmaririi penale, in dosarul Revolutiei, in legatura cu savarsirea infractiunii contra umanitatii, fata de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )