Libnet.ro
UNICEF

21:45

Oana Roman, tinta unui atac ilegal. Cum a tras concluzia ca de vina ar fi Oana Zavoranu

Playtech Playtech,
Oana Roman, tinta unui atac ilegal. Cum a tras concluzia ca de vina ar fi Oana Zavoranu

Oana Roman a fost tinta hackerilor, care s-au amuzant pe seama ei. Vedeta a venit cu mai multe detalii pe Instagram. Va intreb: e clar ca ai probleme care necesita ingrijire de specialitate daca iti trece prin cap sa faci asa ceva? Oana Roman, din nou in probleme. A fost tinta unui atac ilegal. Declaratiile . continuă pe Playtech

Oana Roman, furioasa din cauza vaccinarii anti-covid-19. Ce a patit Mioara, mama ei

Vedetele, precum toti romanii, schimba diferite stari in aceasta perioada, de la fericire sau nerabdare, pana la indignare. Oana Roman a trait revolta, din cauza faptului ca nu si-a putut programa mama, pe Mioara Roman, la a doua etapa de administrare a serului anti-COVID-19, aceasta facand parte din categoria oamenilor vulnerabili in fata noului virus.

Oana Zavoranu a umilit-o din nou pe Oana Roman. Ce detaliu a observat, e rusinos pentru orice femeie

Scandalul vesnic dintre Oana Zavoranu si Oana Roman revine in atentia fanilor vedetelor. Cum a umilit-o de data aceasta actrita pe fosta prezentatoare de televiziune? Aceasta a observat un detaliu rusinos. Ce a iesit in evidenta? Oana Zavoranu, noi umilinte pentru Oana Roman. Ce detaliu a observat actrita? Oana Zavoranu nu se opreste din a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )