Libnet.ro
UNICEF

19:00

Oana Zavoranu, derapaj vulgar la adresa Adelinei Pestritu. Nimeni n-a mai vazut asa ceva

Playtech Playtech,
Oana Zavoranu, derapaj vulgar la adresa Adelinei Pestritu. Nimeni n-a mai vazut asa ceva

Prin definitie uninfluencer este cineva care are puterea de a afecta deciziile de cumparare ale altora. Asta se intampla din cauza autoritatii, cunostintelor, pozitiei sau relatiei sale cu publicul sau. in Romania au aparut din ce in ce mai multe astfel de personaje, persoane publice si cu notorietate. Printre acestia se numara Adelina Pestritu, Selly, . continuă pe Playtech

Oana Zavoranu, declaratii dure despre Raluca Pastrama: Pepe n-a iubit-o niciodata!

Oana Zavoranu, fosta sotie a cantaretului, nu a crezut inca de la inceput in mariajul dintre Pepe si Raluca Pastrama. Contactata azi de reporterii impact. ro, Oana a evitat sa-si dea cu parerea despre divortul cuplului, insa declaratiile acesteia, facute de-a lungul vremii, la adresa lor, sunt de-a dreptul savuroase. Oana Zavoranu, declaratii socante despre mariajui .

Oana Zavoranu a facut anuntul pe care fanii il asteptau. Ce emisiune va prezenta si unde

Oana Zavoranu le-a oferit o veste deosebita fanilor sai! Cunoscuta actrita din Sacrificiul urmeaza sa reapara pe micile ecrane. Ce emisiunea urmeaza sa prezinte bruneta si pe ce post? Oana Zavoranu revine in rolul de moderator. Ce emisiune va prezenta? Oana Zavoranu este implicata in mai multe proiecte mari, iar fanii ei o vor putea .

Oana Zavoranu a atacat-o violent si pe Oana Roman. Jignirea oribila facuta acum

Oana Zavoranu a atacat-o violent si pe Oana Roman, jignirea oribila fiind facuta chiar acum. Oana Zavoranu a iesit la atac dupa ce Oana Roman a spus despre ea in urma cu doar cateva zile ca e o femeie agresiva. Astfel, bruneta i-a dat replica fiicei fostului premier Petre Roman. Un nou scandal zguduie showbizul.

Oana Zavoranu, declaratii bomba despre vedetele de la Ferma. Cum a putut sa-i jigneasca

Oana Zavoranu trece cu cuvintele aspre catre divortul dintre Pepe si Raluca la concurentii de la Ferma. Actrita din Sacrificiul a facut declaratii socante cu privire la unii dintre cei aflati in concurs. Fanii sunt uluiti de cum a putut bruneta sa-i jigneasca. Oana Zavoranu, jigniri uriase catre concurentii de la Ferma Oana Zavoranu taie .

Femeia care i-a stricat casnicia lui Pepe cu Oana Zavoranu. Este incredibil ce s-a intamplat: s-a aflat abia acum

Cine este femeia care i-a stricat casnicia lui Pepe cu Oana Zavoranu abia acum s-a aflat, desi au trecut atatia ani de atunci. Artistul a inselat-o pe Oana Zavoranu la inceputul povestii lor de iubire, sustine o femeie din Bucuresti. Laura aparut la TV si a povestit unde se desfasurau partidele de amor cu Pepe.

Oana Zavoranu il acuza pe Pepe de minciuna. De ce ar divorta artistul, de fapt

Oana Zavoranu vine cu comentarii aspre si greu de dus pentru fanii fostului cuplu format din Pepe si Raluca Pastrama. De ce ar divorta celebrul artist de mama celor doua fete ale sale? Vedeta vine cu detalii despre mariajul fostului iubit. Oana Zavoranu tulbura mai tare apele! De ce ar divorta Pepe de Raluca Pastrama? .

Cine a fost, de fapt, marea iubire a lui Pepe. Oana Zavoranu si Raluca Pastrama nu au sanse in fata ei

Spre surprinderea tuturor, marea iubire a lui Pepe nu a fost nici Oana Zavoranu, dar nici Raluca Pastrama, femeia de care tocmai a divortat. Cui a apartinut, de fapt, inima cantaretului. Cine a fost, de fapt, marea iubire a lui Pepe Potrivit unor informatii legate de iubirile din trecut ale lui Pepe, s-ar parea ca .

Oana Zavoranu l-a umilit pe Pepe dupa vestea divortului. E public, toata lumea a vazut asta

Pepe si Oana Zavoranu s-au iubit, dar s-au despartit. in 2011, acestia isi spuneau adio. Desi s-a speculat ca povestea lor de iubire s-a risipit din cauza unei relatii paralele, problemele dintre cei doi au aparut de la copil; mai precis, de la lipsa lui. La scurt timp, au ajuns in fata notarului, apoi fiecare .

EXCLUSIV Oana Zavoranu o face praf pe Raluca Pastrama. De ce nu poate divorta de Pepe, de fapt

Oana Zavoranu, prima sotie a lui Pepe, a facut declaratii incendiare, pentruimpact. ro, despre divortul artistului de Raluca Pastrama. Ea crede ca totul este o regie, de dragul publicitatii, avand in vedere ca, la vreme de pandemie, artistul este falit. Oana e convinsa ca el va anunta brusc o impacare cu Raluca, in momentul in care .

Oana Zavoranu, reactie acida la divortul lui Pepe de Raluca Pastrama. Vedeta crede ca este drama cu iz de regie fasaita si prezice o impacare miraculoasa

Oana Zavoranu a reactionat dupa la aflarea vestii ca Pepe si Raluca Pastrama divorteaza. Vedeta a publicat un mesaj pe pagina personala de Instagram in care ii indeamna pe admiratorii ei sa nu mai puna.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )