Libnet.ro
UNICEF

19:45

Oare Kim Jong-un isi grabeste singur sfarsitul? Executiile tot mai dese arata ca tot mai multi oficiali i se opun

Adevărul Adevărul,
Oare Kim Jong-un isi grabeste singur sfarsitul? Executiile tot mai dese arata ca tot mai multi oficiali i se opun

Este aproape imposibil sa avem o imagine clara a ceea ce se petrece in Coreea de Nord, din cauza regimului restrictiv. insa, o serie de executii publice si o abordarea haotica a situatiei pun la indoiala puterea de care se bucura liderul Kim Jong-un. Oare acesta isi grabeste singur sfarsitul?, se intreaba CNN. continuă pe Adevărul

isi grabeste Kim Jong-un singur sfarsitul? Executiile tot mai dese arata ca tot mai multi oficiali i se opun

Este aproape imposibil sa avem o imagine clara a ceea ce se petrece in Coreea de Nord, din cauza regimului restrictiv. insa, o serie de executii publice si o abordarea haotica a situatiei pun la indoiala puterea de care se bucura liderul Kim Jong-un. Oare acesta isi grabeste singur sfarsitul?, se intreaba CNN.

Ministrul Apararii din Coreea a fost executat pentru ca a atipit la o sedinta cu dictatorul Kim Jong-un

Kim Jong-un continua seria de executii pentru a-si consolida si etala puterea. Dictatorul de la Phenian a ordonat lichidarea ministrului Apararii cu un tun antiaerian, in fata unei scoli militare. Motivul oficial pentru eliminarea sefului armatei nord-coreene este tradare de stat, insa presa din Coreea de Sud scrie ca generalul de patru stele a fost transformat in exemplu dupa ce ar fi atipit in timpul unei sedinte.

Ministrul nord-coreean al apararii a fost executat, pentru lipsa de loialitate fata de Kim Jong-Un

Ministrul nord-coreean al apararii, Hyon Yong-Chol, a fost executat pentru lipsa de loialitate si de respect fata de liderul nord-coreean Kim Jong-Un, au anuntat miercuri serviciile secrete sud-coreene, citate de AFP.

Kim Jong Un, suspectat ca ar fi ordonat otravirea matusii sale

Liderul comunist nord coreean Kim Jong Un e suspectat ca ar fi ordonat uciderea unei rude, otravirea matusii sale, dupa ce inainte hotarase executarea unchiului, sotul acesteia, potrivit CNN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )