Libnet.ro
UNICEF

07:45

Obama: Canabisul nu este mai periculos decat alcoolul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Obama: Canabisul nu este mai periculos decat alcoolul

Presedintele Barack Obama considera ca fumatul canabisului nu este mai periculos decat consumul de alcool, dar apreciaza ca aceasta este o idee proasta, potrivit unui interviu acordat revistei The New Yorker, citat de AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Barack Obama: Sa fumezi canabis nu este mai periculos decat sa bei alcool

Presedintele american Barack Obama considera ca a fuma canabis nu este mai periculos decat a bea alcool, insa crede ca este o idee proasta, potrivit unor fragmente din interviul exclusiv acrdat de Obama revistei The New Yorker si publicat duminica, relateaza AFP.

Barack Obama: Fumatul canabisului nu este mai periculos decat consumul de alcool

Presedintele Barack Obama a declarat ca fumatul canabisului nu este mai periculos decat consumul de alcool, insa este de parere ca aceasta este o idee proasta, potrivit unui interviu acordat revistei The New.

Obama: Fumatul canabisului nu este mai periculos decat consumul de alcool

Presedintele Barack Obama a apreciat ca fumatul canabisului nu este mai periculos decat consumul de alcool, dar considera ca aceasta este o idee proasta, potrivit unor fragmente dintr-un interviu exclusiv oferit revistei The New Yorker,.

Obama: Fumatul canabisului nu este mai periculos decat consumul de alcool

Presedintele Barack Obama a apreciat ca fumatul canabisului nu este mai periculos decat consumul de alcool, dar considera ca aceasta este o idee proasta, potrivit unor fragmente dintr-un interviu exclusiv oferit revistei The New Yorker, publicat in editia de duminica, relateaza AFP.

Ce spune Obama despre marijuana. Declaratia presedintelui a surprins intreaga lume

Barack Obama a socat pe toata lumea cand a declarat ca fumatul marijuanei nu este mai periculos decat consumul de alcool. Presedintele american marturiseste ca el insusi a fumat iarba cand era copil.

Chinezii au dezvoltat un sistem de operare mai flexibil decat iOS si mai sigur ca Android

China a prezentat un sistem de operare, despre care spune ca este mai flexibil decat iOS si mai sigur ca Android. China Operating Systems COS) a fost proiectat pentru a concura cu celelalte sisteme de.

Germania: Manipularea cursului si a preturilor metalelor - mai grava decat scandalul Libor

Autoritatea de reglementare financiara din Germania BaFin) considera ca posibila manipulare a cursului de schimb valutar si a cotatiilor metalelor pretioase este mai grava decat scandalul referitor la dobanda interbancara de referinta Libor, care a generat deja amenzi de aproape 6 miliarde dolari.

Eugen Nicolaescu: afectiunea rezolvata in ambulatoriu este de 20 de ori mai ieftina decat prin internare

O afectiune rezolvata in ambulatoriul de specialitate poate costa de aproape 20 de ori mai putin decat daca ar fi tratata in internare continua, a anutat vineri, ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, precizand ca si-ar dori ca 70% din cazuri sa fie tratate in acest sistem.

Succesorii lui Warren Buffett au obtinut rezultate MAI BUNE decat miliardar

Doi manageri de investitii angajati de Warren Buffet, seful Berkshire Hathaway, in cadrul unui plan de succesiune la conducere companiei, au obtinut anul trecut randamente mai bune decat Buffet, care nu si-a.

Separarea activitatilor bancare: Bruxelles vrea sa mearga mai departe decat Franta si Germania, interzicand bancilor sa investeasca pe cont propriu

Reglementarile europene care ar urma sa separe diversele activitati bancare pentru a evita o noua criza financiara vor merge mai departe decat legislatia germana si cea franceza in vigoare, reiese dintr-o versiune provizorie a unei propuneri legislative obtinute de AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )