Libnet.ro
UNICEF

07:45

Barack Obama: Fumatul canabisului nu este mai periculos decat consumul de alcool

B1 B1,
Barack Obama: Fumatul canabisului nu este mai periculos decat consumul de alcool

Presedintele Barack Obama a declarat ca fumatul canabisului nu este mai periculos decat consumul de alcool, insa este de parere ca aceasta este o idee proasta, potrivit unui interviu acordat revistei The New. continuă pe B1

Obama: Fumatul canabisului nu este mai periculos decat consumul de alcool

Presedintele Barack Obama a apreciat ca fumatul canabisului nu este mai periculos decat consumul de alcool, dar considera ca aceasta este o idee proasta, potrivit unor fragmente dintr-un interviu exclusiv oferit revistei The New Yorker, publicat in editia de duminica, relateaza AFP.

Obama: Fumatul canabisului nu este mai periculos decat consumul de alcool

Presedintele Barack Obama a apreciat ca fumatul canabisului nu este mai periculos decat consumul de alcool, dar considera ca aceasta este o idee proasta, potrivit unor fragmente dintr-un interviu exclusiv oferit revistei The New Yorker,.

Obama: Canabisul nu este mai periculos decat alcoolul

Presedintele Barack Obama considera ca fumatul canabisului nu este mai periculos decat consumul de alcool, dar apreciaza ca aceasta este o idee proasta, potrivit unui interviu acordat revistei The New Yorker, citat de AFP.

Barack Obama: Sa fumezi canabis nu este mai periculos decat sa bei alcool

Presedintele american Barack Obama considera ca a fuma canabis nu este mai periculos decat a bea alcool, insa crede ca este o idee proasta, potrivit unor fragmente din interviul exclusiv acrdat de Obama revistei The New Yorker si publicat duminica, relateaza AFP.

Ce spune Obama despre marijuana. Declaratia presedintelui a surprins intreaga lume

Barack Obama a socat pe toata lumea cand a declarat ca fumatul marijuanei nu este mai periculos decat consumul de alcool. Presedintele american marturiseste ca el insusi a fumat iarba cand era copil.

Chinezii au dezvoltat un sistem de operare mai flexibil decat iOS si mai sigur ca Android

China a prezentat un sistem de operare, despre care spune ca este mai flexibil decat iOS si mai sigur ca Android. China Operating Systems COS) a fost proiectat pentru a concura cu celelalte sisteme de.

Germania: Manipularea cursului si a preturilor metalelor - mai grava decat scandalul Libor

Autoritatea de reglementare financiara din Germania BaFin) considera ca posibila manipulare a cursului de schimb valutar si a cotatiilor metalelor pretioase este mai grava decat scandalul referitor la dobanda interbancara de referinta Libor, care a generat deja amenzi de aproape 6 miliarde dolari.

Barack Obama, asteptat pe 26 martie la Bruxelles, la summitul UE-SUA.

Presedintele american Barack Obama este asteptat pe 26 martie, la Bruxelles, pentru a participa la un summit UE-SUA, a anuntat vineri o sursa din cadrul diplomatiei europene. Obama se va intalni cu presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, si cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, potrivit Mediafax. Summitul va reprezenta o ocazie pentru Barack Obama de a raspunde asteptarilor Uniunii Europene, cu scopul de a restabili increderea dintre Bruxelles si .

Presedintele Barack Obama, asteptat sa participe la summitul UE-SUA din martie

Presedintele american Barack Obama este asteptat pe 26 martie, la Bruxelles, pentru a participa la un summit UE-SUA, a anuntat vineri o sursa din cadrul diplomatiei europene, relateaza AFP, conform Mediafax. Obama.

UE asteapta concretizarea angajamentelor asumate de Barack Obama in privinta spionajului

Angajamentul presedintelui american Barack Obama de a reforma operatiunile de colectare a datelor telefonice este un pas in directia cea buna, dar Uniunea Europeana asteapta actiuni in acest sens, a.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )