Libnet.ro
UNICEF

18:00

Obama nu va lua parte la provocarea Ice Bucket Challenge. in schimb, a donat bani

România Liberă România Liberă,
Obama nu va lua parte la provocarea Ice Bucket Challenge. in schimb, a donat bani

O sursa de la Casa Alba a anuntat insa ca presedintele SUA a donat o suma necunoscuta de bani pentru cercetare in domeniul acestei boli . continuă pe România Liberă

Barack Obama a refuzat sa ia parte la provocarea Ice Bucket, insa a donat bani pentru aceasta cauza

Presedintele american Barack Obama a refuzat sa ia parte la provocarea momentului, ASL Ice Bucket Challenge, desi a fost nominalizat la leapsa de mai multe persoane, numarandu-se aici cantaretul Justin Bieber,.

VIDEOAndreea Esca a acceptat provocarea Ice Bucket Challenge lansata de Mihai Bendeac. Mesajul a fost transmis in direct

Tot mai multi romani preiau in aceste zile provocarea galetii de apa cu gheata turnata pe cap. Unii respecta scopul initial, care a cucerit intreaga lume, acela de a dona bani pentru gasirea unui tratament in cazul sclerozei.

FOTO Ice Bucket Challenge face furori in cel mai nordic judet din tara. Au acceptat provocarea doi viceprimari si directorul Spitalului din Botosani

Isteria Ice Bucket Challenge a cuprins si cel mai nordic judet al tarii. La Botosani insa cei interesati de provocari sunt doar patronii si autoritatile locale. Au acceptat provocarea doi viceprimari si un director de spital. Scopul declarat este tot unul umanitar.

Victoria Beckham si Gwyneth Paltrow s-au alaturat Ice Bucket Challenge! Pamela Anderson, singura care a refuzat provocarea!

Daca Victoria Beckham, Gwyneth Paltrow, Anne Hathaway sau Jessica Biel au ales sa raspunda afirmativ provocarii Ice Bucket Challenge, de a-si turna in cap o galeata plina ochi cu apa rece ca gheata, Pamela Anderson a hotarat sa se puna impotriva curentului si sa refuze aceasta leapsa!.

VIDEO ALS ICE Bucket Challenge: vedetele care s-au alaturat campaniei

Campania ALS Ice Bucket Challenge, ce are ca scop strangerea de fonduri pentru o asociatie ce lupta contra scelrozei laterale amiotrofice, a avut parte de un succes rasunator s-au strans peste 23 de milioane de dolari intr-un timp foarte scurt , dar si de critici pe masura, multi considerand ca a-ti turna o galeata cu gheata in cap este un gest ridicol.

Fotbalistul Adrian Mutu a acceptat provocarea Ice Bucket si-a dat leapsa mai departe catre Cabron, Alex Velea si Antonia, dar si catre doi colegi (VIDEO)

Atacantul AdrianMutu a acceptat, miercuri, sa ia parte la provocarea Ice Bucket, venita din partea presedintelui executiv al FCDinamo, ConstantinAnghelache. Acesta a postat pe contul sau de Instagra.

VIDEO Andreea Esca si Aleksandras Cesnavicius, directorul general al Pro TV, s-au alaturat campaniei Ice Bucket Challenge

O serie de vedete ale postului Pro TV, printre care prezentatoarea Stirilor Pro TV Andreea Esca, cantareata Andra, realizatorul TV Catalin Maruta, dar si CEO-ul postului, Alexandras Cesnavicius, s-au alaturat campaniei Ice Bucket Challenge, scrie stirileprotv. ro.

VIDEO Seful Opel, Karl-Thomas Neumann, intra in Ice Bucket Challenge si provoaca alte trei personalitati din auto

Seful Opel, Karl-Thomas Neumann, a intrat in Ice Bucket Challenge, care presupune turnarea de apa rece si gheata pe cap. Astfel de clipuri, atat cu personalitati, cat si cu oameni simpli, au devenit virale pe internet. Scopul provocarii este acela de a strange bani pentru ALS Association o fundatie implicata in lupta impotriva sclerozei laterale amiotrofice si ideea cu galeata plina cu apa si gheata se pare ca este un succes din moment ce au fost stranse fonduri de 2,3 milioane dolari in doua saptamani din august, fata de 25. 000 dolari in aceeasi perioada a anului trecut.

Roger Federer a acceptat si el provocarea ASL Ice Bucket Challenge (VIDEO)

Tenismenul Roger Federer a primit leapsa provocarii ASL Ice Bucket de la celebrul editor Vogue US, Anna Wintour, dar si de la GavinRossdale si Ana Ivanovic. Elvetianul a postat un clip in care-si toarna sin.

VIDEO Andreea Esca a acceptat provocarea galetii cu gheata, in direct, la pupitrul Stirilor Pro TV

O serie de vedete ale postului Pro TV, printre care prezentatoarea Stirilor Pro TV Andreea Esca, cantareata Andra, realizatorul TV Catalin Maruta, dar si CEO-ul postului, Alexandras Cesnavicius, s-au alaturat campaniei Ice Bucket Challenge, scrie stirileprotv. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2878 seconds )