Libnet.ro
UNICEF

00:07

Obama militeaza pentru evitarea Brexitului: Puterea Marii Britanii este sporita de apartenenta la Uniunea Europeana

B1 B1,
Obama militeaza pentru evitarea Brexitului: Puterea Marii Britanii este sporita de apartenenta la Uniunea Europeana

Presedintele Barack Obama militeaza pentru evitarea Brexitului. in cadrul vizitei la Londra, liderul de la Casa Alba si-a exprimat parerea ca Marea Britanie ar trebui sa ramana in cadrul. continuă pe B1

Statul Islamic intentioneaza sa comita atentate pentru a forta iesirea Marii Britanii din UE, avertizeaza un fost jihadist

Un fost militant al retelei teroriste Al-Qaida si agent sub acoperire al serviciilor secrete britanice avertizeaza ca organizatia jihadista Statul Islamic urmareste cu mare interes referendumul privind apartenenta Marii Britanii la Uniunea Europeana UE), planificand chiar atacuri pentru a forta iesirea acestei tari din blocul comunitar.

Barack Obama, acuzat de ipocrizie de sustinatorii iesirii Marii Britanii din UE

Pledoaria presedintelui american Barack Obama pentru ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana a generat o polemica aprinsa in Regatul Unit, iar unii politicieni care pledeaza pentru Brexit l-au acuzat pe liderul de la Casa Alba de ipocrizie, relateaza Bloomberg.

SPECIAL Elisabeta a II-a a Marii Britanii, regina-mecanic

Printesa Elisabeta s-a nascut pe 21 aprilie 1926. Astazi, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii implineste venerabila varsta de 90 de ani. Unii o considera drept piatra de rezistenta a tarii, altii o vad drept liantul unitatii, continuitatii si stabilitatii nationale. insa putini stiu ca Elisabeta a II-a a reparat motoare, a schimbat roti si are o adevarata pasiune pentru automobile.

Regina Elisabeta a II-a a implinit 90 de ani! Imagini fabuloase cu suverana Marii Britanii

Regina Elisabeta a II-a a implinit 90 de ani! Imagini fabuloase cu suverana Marii Britanii au fost publicate de presa din toata lumea cu ocazia aniversarii, fiind considerata un adevarat style icon. Pe strazile din Londra a fost sarbatoare iar Garda Regala a tras salve de tun in cinstea Reginei, care s-a intalnit astazi cu supusii ei.

FOTO+VIDEO. Ziua Reginei Marii Britanii: 90 de fotografii pentru 90 de ani

Regina Marii Britanii, Elisabeta, s-a nascut pe 21 aprilie 1926, dar ziua ei se celebreaza oficial in iunie. A fost botezata pe 29 mai 1926, la Palatul Buckingham. Casa Regala a pregatit pentru aceasta aniversare, un colaj de 90 de fotografii care reprezinta cei 90 de ani ai Reginei, de la nastere pana astazi.

Mentinerea Marii Britanii in UE este o dovada de patriotism

Mentinerea Marii Britanii in Uniunea Europeana UE) este o dovada de patriotism, a declarat joi fostul premier britanic Gordon Brown, in timpul primei sale interventii asupra unui posibil Brexit, cu cateva saptamani inainte de referendum, informeaza vineri AFP.

Obama prezice Marii Britanii un regres in cazul iesirii din Uniunea Europeana

Daca va parasi Uniunea Europeana, Marea Britanie va ramane in coada plutonului in materie de relatii comerciale cu SUA, a atras vineri atentia, la Londra, presedintele american Barack Obama, relateaza AFP, preluata de Agerpres. Unii cred, poate, ca va exista un acord de liber-schimb SUA-Marea Britanie, insa asta nu se va intampla repede . ) Marea Britanie ar fi in coada plutonului, a avertizat liderul de la Casa Alba, intr-o conferinta de presa comuna cu premierul britanic David Cameron.

Andre Rieu a pregatit un cadou special cu ocazia aniversarii Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii (VIDEO)

Cu ocazia aniversarii zilei de nastere a Reginei Elisabeta a II-a, Andre Rieu, cunoscut sub numele de Regele Valsului, a compus o melodie speciala pentru Majestatea Sa, intitulata The.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii implineste astazi 90 de ani INFOGRAFIE

Regina Elisabeta a II-a implineste astazi 90 de ani, aniversarea din acest an avand loc intr-un context cat se poate de delicat pentru britanici, acestia urmand sa voteze pe data de 23 iunie pentru viitorul lor in interiorul sau in afara Uniunii Europene, in cadrul unui referendum cu consecinte importante pentru regat.

INFOGRAFIE Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii implineste astazi 90 de ani

Regina Elisabeta a II-a implineste astazi 90 de ani, aniversarea din acest an avand loc intr-un context cat se poate de delicat pentru britanici.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )