Libnet.ro
UNICEF

23:15

Obiceiuri si traditii de Sfanta Maria Mare (VIDEO)

B1 B1,
Obiceiuri si traditii de Sfanta Maria Mare (VIDEO)

Zi speciala sambata pentru credinciosi: este Sfanta Maria Mare sau Adormirea Maicii Domnului, una dintre cele mai importante sarbatori din calendarul ortodox si catolic. in tara, au loc mai multe. continuă pe B1

Superstitii si obiceiuri de Sfanta Maria Mare. Cum atrag fetele petitorii

Ca orice alta sarbatoare, Sfanta Maria Mare sau Adormirea Maicii Domnului, din 15 august, este marcata de numeroase obiceiuri si superstitii legate de petitori, prosperitate sau starea vremii.

SFANTA MARIA MARE - ADORMIREA MAICII DOMNULUI - obiceiuri, traditii si superstitii. Ce se intampla daca infloresc trandafirii

Biserica Ortodoxa praznuieste in fiecare an, la 15 august, Adormirea Maicii Domnului, cea mai de seama dintre sarbatorile Sfintei Fecioare. Peste 2,2 milioane de.

SFANTA MARIA MARE, ADORMIREA MAICII DOMNULUI: De ce nu este bine sa spui La multi ani in aceasta zi

Biserica Ortodoxa cinsteste, pe 15 august, Adormirea Maicii Domnului, cel mai de seama eveniment religios al anului, din grupul sarbatorilor care o preslavesc pe.

SFANTA MARIA MARE. Ce se intampla de ADORMIREA MAICII DOMNULUI

Adormirea Maicii Domnului sau Santamaria Mare, una dintre marile sarbatori ale bisericii crestine, praznuita in 15 august, marcheaza trecerea de la vara la.

SFANTA MARIA MARE - Sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului. Ce sarbatorim pe 15 august

Biserica Ortodoxa praznuieste in fiecare an, la 15 august, Adormirea Maicii Domnului, cea mai de seama dintre sarbatorile Sfintei Fecioare. Peste 2,2 milioane de .

Sf. Maria Mare: Traditii, obiceiuri, superstitii

Crestinii ortodocsi sarbatoresc in fiecare an, la 15 august, Sfanta Maria Mare Adormirea Maicii Domnului). Sarbatoarea de o mare importanta pentru otodocsi este considerata Pastele Verii. In aceasta zi se.

SMS-uri de Sfanta Maria 2015

SMS-uri de Sfanta Maria. Crestinii ortodocsi sarbatoresc pe 15 august Adormirea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mare. Desi traditia spune ca in aceasta zi nu se celebreaza ziua numelui, exista persoane care sarbatoresc.

Mobilizare masiva a jandarmilor olteni pentru minivacanta de Sfanta Maria

Efective importante ale Jandarmeriei Olt vor fi angrenate in mai multe localitati din judet cu prilejul sarbatorii religioase Adormirea Maicii Domnului sau, cum este cunoscuta mai mult, Sfanta Maria Mare. Astfel, jandarmii vor fi prezenti in peste 15 localitati pentru a asigura ordinea publica la numeroasele manifestari cultural-artistice, campenesti si religioase programate a avea loc pe parcursul week-end-ului.

CFR a suplimentat numarul trenurilor care vor circula cu ocazia sarbatorii Sfintei Maria Mare

CFR a suplimentat trenurile care vor circula cu ocazia sarbatorii Sfantei Maria Mare de sambata. Astfel, douasprezece trenuri de calatori vor circula suplimentar pe rute spre Cluj-Napoca, Bistrita, Dej si Suceava, relateaza Mediafax.

Fotografia impresionanta cu Andra si fiica ei! Ce i-a urat artista micutei, de Sfanta Maria

Andra a postat pe o retea de socializare o poza cu fiica sa, Maria, iar internautii au luat-o razna: zeci de mii de aprecieri, in mai putin de o ora. Cu Maria mea intr-o zi speciala de Sfanta Maria! Toate.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )