Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cu ce se ocupa Cornel Gales la peste doua luni de la moartea Ilenei Ciuculete

Antena3 Antena3,
Cu ce se ocupa Cornel Gales la peste doua luni de la moartea Ilenei Ciuculete

Usor-usor, Cornel Gales se pare ca-si revine si incearca sa isi vada de viata, dupa moartea Ilenei Ciuculete. Zilele acestea, Cornel Gales a participat la Zilele Snagovului. insa nu a. continuă pe Antena3

Grindeanu, despre absorbtia fondurilor europene: S-a facut in doua luni mai mult decat au facut altii intr-un an

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat joi ca, in doua luni, Guvernul pe care il conduce a facut, in domeniul absorbtiei de fonduri europene, mai mult decat au realizat altii intr-un an, precizand ca pas cu pas se va ajunge la absorbtia unor sume cat mai mari din fondurile europene.

in domeniul absorbtiei fondurilor europene s-a facut in doua luni mai mult decat au facut altii intr-un an

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, joi, la evenimentului de semnare a primelor 11 contracte de finantare din sectorul Tehnologiei Informatiilor si Comunicarii TIC) in cadrul Programului Operational Competitivitate 2014-2020, ca in doua luni Guvernul pe care il conduce a facut, in domeniul absorbtiei de fonduri europene, mai mult decat au realizat altii intr-un an, precizand ca pas cu pas se va ajunge la absorbtia unor sume cat mai mari din fondurile europene.

Sorin Grindeanu, despre fondurile europene: in doua luni s-a facut mai mult decat altii intr-un an si ceva

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, joi, ca in doua luni din mandatul actualei guvernari s-a facut in domeniul absorbtiei de fonduri europene mai mult decat au realizat altii intr-un.

Peste 200 de masini confiscate de Politia Suceava, cu o valoare de peste doua milioane de euro, stau degeaba la sediile de politie din judet

Politia Suceava a confiscat 239 de masini care au fost implicate in actiuni de contrabanda, de transport ilegal de lemne sau care au fost furate din strainatate. Valoarea autovehiculelor depaseste doua milioane de euro, insa masinile nu pot fi valorificate sau returnate inculpatilor decat in urma unei decizii definitive si irevocabile din partea instantei, informeaza Obiectiv de Suceava. In prezent masinile se afla la sediile subunitatilor de politie, iar IPJ Suceava este nevoita sa caute noi spatii unde sa depoziteze autovehiculele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )