Libnet.ro
UNICEF

06:45

Sorin Grindeanu, despre fondurile europene: in doua luni s-a facut mai mult decat altii intr-un an si ceva

Antena3 Antena3,
Sorin Grindeanu, despre fondurile europene: in doua luni s-a facut mai mult decat altii intr-un an si ceva

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, joi, ca in doua luni din mandatul actualei guvernari s-a facut in domeniul absorbtiei de fonduri europene mai mult decat au realizat altii intr-un. continuă pe Antena3

Sorin Grindeanu, despre Legea salarizarii: Scopul proiectului este de a aseza aceasta piramida in mod corect

Premierul Sorin Grindeanu, despre Legea salarizarii, care a trecut de Senat si va intra in dezbatere la Camera Deputatilor. Sorin Grindeanu, despre Legea salarizarii .

Premierul Sorin Grindeanu, despre desecretizarea arhivei SIPA. Ce se va intampla in urmatoarele zile

Premierul Sorin Grindeanu a declarat joi ca in ceea ce priveste desecretizarea arhivei SIPA s-a facut un prim pas important, iar in zilele urmatoare vor mai fi facuti si altii. Am avut o.

Sorin Grindeanu despre posibila copiere a unor documente SIPA: Daca este asa, atunci cei responsabili trebuie sa plateasca

Premierul Sorin Grindeanu a declarat joi ca cei care au facut copii sau care facut distrugeri ale unor documente din cadrul arhivei SIPA trebuie sa raspunda in fata legii. Asta, dupa ce senatorul PNL Iulia Scantei a spus pentru News. ro ca unele documente din arhiva au fost copiate.

Sorin Grindeanu, despre remaniere: Cand simt ca unii dintre ministri nu merg in ritmul care ar trebui, nu ezit (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a declarat marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca in momentul in care va identifica probleme la unele ministere, nu va ezita sa faca o.

Grindeanu, despre absorbtia fondurilor europene: S-a facut in doua luni mai mult decat au facut altii intr-un an

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat joi ca, in doua luni, Guvernul pe care il conduce a facut, in domeniul absorbtiei de fonduri europene, mai mult decat au realizat altii intr-un an, precizand ca pas cu pas se va ajunge la absorbtia unor sume cat mai mari din fondurile europene.

in domeniul absorbtiei fondurilor europene s-a facut in doua luni mai mult decat au facut altii intr-un an

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, joi, la evenimentului de semnare a primelor 11 contracte de finantare din sectorul Tehnologiei Informatiilor si Comunicarii TIC) in cadrul Programului Operational Competitivitate 2014-2020, ca in doua luni Guvernul pe care il conduce a facut, in domeniul absorbtiei de fonduri europene, mai mult decat au realizat altii intr-un an, precizand ca pas cu pas se va ajunge la absorbtia unor sume cat mai mari din fondurile europene.

Grindeanu, despre avertismentul Comisiei Europene: Anul trecut, liniste / Nu am auzit nici eu, nici romanii temeri privind depasiri si uite ca s-au depasit

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, marti, la Parlament, referitor la avertismentul venit de la Comisia Europeana cu privire la obiectivul bugetar pe termen mediu al Romaniei, ca anul trecut nu s-a auzit despre aceste temeri legate de depasiri, potrivit news. ro. Atat prim-ministrul cat si liderul PSD, Liviu Dragnea, au precizat ca este posibil ca Romania sa transmita un raspuns Comisiei Europene privind acest avertisment.

Sorin Grindeanu vorbeste de doua atacuri cibernetice de amploare: Trebuie sa ne pregatim mai bine!

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, luni, ca, in aceasta luna, au avut loc doua atacuri cibernetice de amploare, precizand ca este nevoie sa fie identificate cele mai bune solutii.

Premierul Grindeanu, despre posibile remanieri: O sa analizam fiecare minister in parte

Premierul Romaniei, Sorin Grindeanu, a declarat ca in privinta unei eventuale remanieri a Guvernului va fi luata o decizie in a doua parte a saptamanii, cand va fi analizat fiecare minister in parte.

Sorin Grindeanu face noi numiri in Guvern

Mihail Dorus a fost numit in functia de secretar de stat la Ministerul Dezvoltarii Regionale Administratiei Publice si Fondurilor Europene, printr-o Decizie a prim-ministrului Sorin Grindeanu publicata, joi,.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )