Libnet.ro
UNICEF

06:16

Oferta de toamna la Tarom: bilete de la 99 de euro pentru destinatiile externe

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Oferta de toamna la Tarom: bilete de la 99 de euro pentru destinatiile externe

Compania de stat Tarom a lansat vineri oferta de toamna, in care sunt cuprinse bilete de la 99 de euro pentru un bilet dus-intors, cu toate taxele incluse, catre orice destinatie externa a operatorului aerian. continuă pe Wall-Street Ro

Victor Ponta: Fiecare roman va plati un euro pentru ca statul sa cumpere Cumintenia pamantului

Fiecare roman va plati un euro pentru ca statul sa cumpere Cumintenia pamantului, spune premierul Victor Ponta, explicand de ce a cerut ca CSM sa verifice modul in care a fost retrocedata sculptura lui.

OTP Bank a oferit 300 milioane euro pentru a doua banca majora din Slovenia

OTP Bank Nyrt. , cea mai mare banca din Ungaria, a oferit 300 de milioane de euro pentru achizitia, de la stat, a uneia dintre cele mai importante banci din Slovenia, Nova Kreditna Banka Maribor d. d. NKBM), anunta publicatia Finance din Ljubljana, fara sa citeze vreo sursa.

Vaticanul a platit 100.000 de euro pentru situl Auschwitz

Vaticanul a platit 100. 000 de euro pentru situl Auschwitz-Birkenau. Potrivit conducerii uzeului, banii au fost oferiti prin intermediul unui fond international destinat salvarii sitului fostului lagar de exterminare nazist situat in sudul Poloniei.

Stihl Romania aloca 3 milioane de euro pentru dezvoltarea retelei de dealer

Producatorul german de motounelte Stihl estimeaza ca afacerile din Romania vor creste cu peste 10% in 2014, de la 103,4 milioane lei anul trecut, si a anuntat ca va investi 3 milioane de euro in dezvoltarea retelei de dealeri.

BERD analizeaza un imprumut de 23 de milioane de euro pentru ETI European Food Industries

BERD analizeaza acordarea unui impumut pe termen lung in valoare de pana la 23 de milioane de euro companiei ETI European Food Industries, subsidiara din Romania a Eti Gida Sanayi ve Ticaret, din Turcia, pentru finantarea constructiei unei fabrici de produse de patiserie langa Craiova.

BERD analizeaza un imprumut de 23 de milioane de euro pentru construirea unei fabrici la Craiova

BERD analizeaza acordarea unui impumut pe termen lung in valoare de pana la 23 de milioane de euro companiei ETI European Food Industries, subsidiara din Romania a Eti Gida Sanayi ve Ticaret, din Turcia, suma urmand sa fie folosita pentru a finanta.

140 de milioane de euro pentru lucrari la calea ferata intre Sighisoara si Simeria

Compania nationala care administreaza caile fertate publice din Romania, CFR AS, a semnat cu asocierea Alstom Transport - Alcatel Lucent Romania - PAS 97 un contract in valoare de 617,8 milioane lei 140 milioane euro), inclusiv TVA, pentru lucrari pe sectorul feroviar Sighisoara - Coslariu - Simeria.

CFR: contract de 140 mil. euro pentru lucrari pe sectorul Sighisoara - Simeria

CFR a semnat un contract in valoare de 617,8 milioane lei 140 milioane euro), inclusiv TVA, cu asocierea Alstom Transport - Alcatel Lucent Romania, pentru lucrari pe sectorul ferovar ighisoara - Coslariu - Simeria.

Revelion 2015 in strainatate? Unde puteti merge cu 300-400 euro pentru 4 nopti cu transport inclus

Roma, Istanbul si Madrid sunt cele mai ieftine destinatii din strainatate in care romanii isi pot petrece Revelionul de anul acesta. Preturile pentru un city break in acea perioada pornesc de la 282 euro, potrivit celui mai mare portal de turism online.

1 milion de euro pentru accesul romanilor din mediul rural la servicii medicale, in bugetul UE pe anul 2015

Fonduri de 1 milion de euro urmeaza sa fie investite in Romania pentru accesul populatiei din mediul rural la servicii medicale, conform unui amendament initiat de un eurodeputat roman la bugetul UE pe anul 2015, aprobat marti de Comisia pentru bugete a Parlamentului European.

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )