Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oficial al Comisiei Europene, reactie in cazul Borbely: Vom urmari indeaproape evolutiile

B1 B1,
Oficial al Comisiei Europene, reactie in cazul Borbely: Vom urmari indeaproape evolutiile

Un oficial al Comisiei Europene a precizat, referindu-se la decizia Camerei Deputatilor de a nu-i ridica imunitatea lui Laszlo Borbely, ca Executivul de la Bruxelles nu comenteaza cazuri individuale, dar a subliniat. continuă pe B1

Reactia Comisiei Europene, dupa noul vot din Parlament in cazul Borbely

Un oficial al Comisiei Europene a precizat, referitor la decizia Camerei Deputatilor de a nu-i ridica imunitatea lui Laszlo Borbely, ca Executivul de la Bruxelles nu comenteaza cazuri individuale, dar a subliniat ca va monitoriza indeaproape evolutiile, informeaza Mediafax.

Presedintele Comisiei Europene vrea infiintarea unei forte militare a UE

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, pledeaza pentru infiintarea unei forte militare a Uniunii Europene, intrucat ar imbunatati pozitia blocului comunitar pe scena internationala si ar transmite un mesaj Rusiei, relateaza Mediafax.

Presedintele Comisiei Europene propune infiintarea unei armate UE pentru a contrabalansa avansul Rusiei. Moscova: Este versiunea europeana de paranoia

Jean Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, isi doreste infiintarea unei armate europene centralizate, care sa poata apara blocul comunitar de amenintari externe si care sa arate Rusiei determinarea cu care Uniunea Europeana isi apara valorile, a declarat el pentru publicatia germana Welt am Sonntag.

Deputat PSD, despre respingerea urmaririi penale in cazul Borbely: A primat valoarea emotiva a discursului

Liderul deputatilor PSD Marian Neacsu a declarat, miercuri, referitor la respingerea de catre plenul Camerei a cererii de urmarire penala a deputatului Laszlo Borbely, ca a primat valoarea emotiva a discursului tinut de acesta in Parlament si ca din toate grupurile s-a votat impotriva cererii, informeaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )