Libnet.ro
UNICEF

15:30

Oficial: Ministrul Justitiei a decis sesizarea Inspectiei Judiciare in cazul procurorului general

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Oficial: Ministrul Justitiei a decis sesizarea Inspectiei Judiciare in cazul procurorului general

ACTUALIZARE 18:58 Ministrul Justitiei Tudorel Toader a sesizat astazi Inspectia Judiciara, in urma unei discutii cu procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, pentru verificarea conduitei acestuia in legatura cu furnizarea de documente despre ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, potrivit unor surse din Ministerul Justitiei. *ACTUALIZARE 18:39 Procurorul general: Nu exista dispozitii legale care sa permita transmiterea unor fotocopii ale dosarelor penale catre o comisie parlamentara *ACTUALIZARE 18:30 Ministerul Justitiei: Refuzul procurorului general de a transmite documente Comisiei nu e in acord cu principiul cooperarii loiale dintre institutii . continuă pe Ziarul Bursa

Surse: Ministrul Justitiei a decis sesizarea Inspectiei Judiciare in cazul procurorului general

ACTUALIZARE 18:58 Ministrul Justitiei Tudorel Toader a sesizat astazi Inspectia Judiciara, in urma unei discutii cu procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, pentru verificarea conduitei acestuia in legatura cu furnizarea de documente despre ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, potrivit unor surse din Ministerul Justitiei. *ACTUALIZARE 18:39 Procurorul general: Nu exista dispozitii legale care sa permita transmiterea unor fotocopii ale dosarelor penale catre o comisie parlamentara *ACTUALIZARE 18:30 Ministerul Justitiei: Refuzul procurorului general de a transmite documente Comisiei nu e in acord cu principiul cooperarii loiale dintre institutii ------------ Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat in aceasta dimineata ca va cere Inspectiei Judiciare sa cerceteze conduita procurorului general, Augustin Lazar, in privinta refuzului acestuia de a furniza comisiei parlamentare de ancheta dosarul Ministerului Public privind alegerile din 2009.

Ministrul Justitiei: Nu cred ca Procurorul general trebuie sa intrebe CSM ce sa faca si ce sa nu faca

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca va cere Inspectiei Judiciare sa cerceteze conduita Procurorului general, Augustin Lazar, in legatura cu refuzul acestuia de a prezenta comisiei.

Ministrul Justitiei il da procurorul general pe mana CSM. Augustin Lazar, acuzat ca o apara pe sefa DNA, Laura Kovesi

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a fost dat pe mana Inspectiei Judiciare, din cauza sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, s-a suparat pe Augustin .

Ministrul Justitiei il reclama pe procurorul general la Inspectia Judiciara, pe motiv ca nu este loial Constitutiei. Toader vrea ca Lazar sa dea politicienilor din Comisia de ancheta dosarul privind noaptea alegerilor din 2009

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a decis, miercuri, dupa discutia cu procurorul general Augustin Lazar, sa sesizeze Inspectia Judiciara in legatura cu furnizarea de documente despre ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, au declarat surse din Ministerul Justitiei.

Ministrul Justitiei, despre retinerea lui Puiu Popoviciu: Apreciez ca s-a predat; cand te predai nu contesti masura

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat luni, la Digi24, ca apreciaza faptul ca omul de afaceri Puiu Popoviciu, retinut luni, la Londra, s-a predat, pentru ca aceasta inseamna ca nu va contesta masura decisa in cazul sau. Toader a precizat ca, in momentul in care va fi stransa toata documentatia pentru aducerea in tara a omului de afaceri, vor incepe procedurile legale.

Ministrul Justitiei a sesizat Inspectia Judiciara pentru a cerceta conduita Procurorului general

UPDATE:Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a sesizat Inspectia Judiciara in legatura cu atitudineaProcurorului general, Augustin Lazar, informeaza B1 TV. Ministrul Justitiei,.

Tudorel Toader, intalnire cu procurorul general Augustin Lazar. Ce nemultumiri are ministrul Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri, ca va avea o intalnire cu procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, si in functie de raspunsurile pe care acesta i le va da,.

Razboi fatis intre ministrul Justitiei si procurorul general

Razboi total intre ministrul Justitiei si procurorul general al Romaniei. Tudorel Toader a sesizat Inspectia Judiciara, care urmeaza sa-l ancheteze pe Augustin Lazar, pe motiv ca acesta nu a trimis in Parlament mai multe acte din ancheta clasata deja privind alegerile din 2009. Seful Ministerului Public a explicat ca aceasta problema, a transmiterii unor acte din dosarele penale, ar trebui reglementata de CSM.

Ministrul Justitiei il reclama pe procurorul general la Inspectia Judiciara, pe motiv ca nu este loial Constitutiei. Toader vrea ca Lazar sa dea politicienilor din Comisia de ancheta dosarul privind noaptea alegerilor din 2009. Avertismentul lansat de sef

Ministrul Justitiei l-a reclamat pe procurorul general al Romaniei la Inspectia Judiciara, pentru ca Augustin Lazar a refuzat sa puna la dispozitie Comisiei de ancheta dosarul si declaratiile martorilor privind noaptea alegerilor din 2009.

Liderul Sindicatelor Penitenciare: Am convenit cu ministrul Justitiei ca proiectul de majorare a salariilor sa fie gata pana saptamana viitoare

Sorin Dumitrascu, presedintele Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor FS ANP), a declarat miercuri, dupa intalnirea avuta cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ca s-a convenit ca proiectul privind majorarea salariala sa fie gata pana saptamana viitoare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )