Libnet.ro
UNICEF

01:06

Olguta Vasilescu: Vrem sa propunem Guvernului o varianta de plafonare a indemnizatiilor pentru cresterea copiilor

Adevărul Adevărul,
Olguta Vasilescu: Vrem sa propunem Guvernului o varianta de plafonare a indemnizatiilor pentru cresterea copiilor

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu a declarat joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca ministerul face o analiza si vrea sa propuna Guvernului o varianta de plafonare a indemnizatiilor pentru cresterea copiilor, in conditiile in care premierul Sorin Grindeanu spunea ca inclina spre varianta ca indemnizatiile sa nu fie plafonate. continuă pe Adevărul

Lia Olguta Vasilescu: Vom propune guvernului o varianta de plafonare a indemnizatiilor pentru mame, intre 5.000 si 10.000 de lei

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat miercuri, la inceputul sedintei de guvern, ca urmeaza sa propuna o varianta de plafonare a indemnizatiilor pe care le primesc mamele pentru copiii nou-nascuti, undeva intre 5. 000 si 10. 000 lei.

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu: Vom propune guvernului o varianta de plafonare a indemnizatiilor pentru mame, intre 5.000 si 10.000 de lei

Ministrul muncii, Olguta Vasilescu, a anuntat, joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca analizeaza si urmeaza sa propuna Guvernului introducerea plafonului la indemnizatia pentru cresterea copilului, q.

Urmeaza sa propunem Guvernului o varianta de plafonare a indemnizatiilor pentru cresterea copiilor

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a afirmat astazi ca urmeaza sa propuna o varianta de plafonare a indemnizatiilor pentru cresterea copilului situata undeva intre 5. 000 si 10. 000 de lei.

Lia Olguta Vasilescu: Daca Liviu Dragnea nu sustine plafonarea indemnizatiilor pentru copii, inseamna ca nu va trece

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a declarat, miercuri, ca plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copiilor nu va trece daca nu este sustinuta de liderul PSD, Liviu Dragnea, scrie.

Lia Olguta Vasilescu schimba PLAFONUL plafonarii intre 5.000 si 10.000 de lei

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat joi, la inceputul sedintei de guvern, ca urmeaza sa propuna o varianta de plafonare a indemnizatiilor pe care le primesc mamele pentru copiii.

Olguta Vasilescu: Daca Liviu Dragnea nu sustine plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului inseamna ca propunerea nu va trece

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat miercuri, inainte de sedinta Comitetului Executiv National, ca, daca presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu sustine plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului, inseamna ca propunerea nu va trece, transmite News. ro.

Olguta Vasilescu, reactie in scandalul indemnizatiilor pentru mame: E si o inselatorie. Nu e corect ca cineva sa ia 35.000 de euro de la stat si sa stea acasa

Ministrul Muncii revine cu precizari in scandalul plafonarii indemnizatiilor pentru mame. Lia Olguta Vasilescu sustine ca ia in calcul fixarea unui plafon de 8. 000 de lei deoarece mai multe verificari.

Olguta Vasilescu: Plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copiilor va opri o inselatorie a statului roman

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat marti, la Parlament, ca plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului va opri o inselatorie a statului roman, in urma acestei plafonari nefiind afectate foarte multe persoane din Romania, ci doar cele care au bulversat sistemul si care au primit sume foarte mari.

Olguta Vasilescu NU RENUNTA la plafonarea indemnizatiilor pentru mame: Asa e foarte corect! (VIDEO)

Guvernul nu renunta la plafonarea indemnizatiilor pentru mame. Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, sustine ca s-a dezvoltat o mafie a profitorilor in conditiile in care 600 de romani primesc.

Olguta Vasilescu: Plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copiilor va opri o inselatorie a statului roman / Cel mai potrivit plafon - 8.000 lei

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat marti, la Parlament, ca plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului va opri o inselatorie a statului roman, in urma acestei plafonari nefiind afectate foarte multe persoane din Romania, ci doar cele care au bulversat sistemul si care au primit sume foarte mari, scrie news. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3331 seconds )