Libnet.ro
UNICEF

14:00

OLIMPIADA. Irina Begu, eliminata in primul tur la RIO 2016

Antena3 Antena3,
OLIMPIADA. Irina Begu, eliminata in primul tur la RIO 2016

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu a fost invinsa surprinzator de japoneza Nao Hibino, cu 6-4, 3-6, 6-3, duminica, in runda inaugurala a probei de simplu la Jocurile Olimpice de la. continuă pe Antena3

OLIMPIADA. Venus Williams, eliminata in primul tur la RIO 2016

Multipla campioana olimpica americana Venus Williams a fost eliminata in primul tur al probei de simplu feminin din cadrul turneului de tenis al JO de vara de la Rio de Janeiro, fiind invins?.

Irina Begu, eliminata in primul tur la Rio. Andreea Mitu va juca si ea la simplu

Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 31 WTA, a fost invinsa de sportiva japoneza Nao Hibino, scor 6-4, 3-6, 6-3, in primul tur la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Irina Begu, favorita in primul tur la Rio

Recent campioana la Florianiopolis, unde a invins-o in finala pe Timea Babos din Ungaria pentru al treilea sau titlu din cariera, Irina Begu isi incepe duminica parcursul in turneul olimpic de la Rio.

OLIMPIADA. Andreea Chitu, esec major la RIO 2016

Judoka romana Andreea Chitu a fost invinsa de brazilianca Erika Miranda, duminica, in recalificarile categoriei 52 kg, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Chitu, cea.

OLIMPIADA. Soc in tenisul mondial feminin la RIO 2016

Jucatoarea poloneza de tenis Agnieszka Radwanska, locul cinci mondial, a fost eliminata in primul tur la competitia de tenis de la Rio de Janeiro, fiind invinsa, scor 6-4, 7-5, de sportiva chineza.

OLIMPIADA. Primul esec pentru Romania la RIO 2016

Scrimera romana Simona Pop a fost invinsa de Leonora MacKinnon Canada) cu scorul de 15-10, sambata, in primul tur al probei individuale feminine de spada, la Jocurile Olimpice de la Rio de.

OLIMPIADA. Un jucator celebru de tenis, victima unui incident la RIO 2016

Cu cateva ore inainte de a-l infrunta duminica pe Novak Djokovic in primul tur al Jocurilor de la Rio, tenismanul argentinian Juan Martin Del Potro a ramas blocat 40 de minute intr-un.

Tecau si Mergea trec de primul tur la Rio

Perechea formata din Horia Tecau si Florin Mergea s-a calificat in turul secund al probei de dublu la turneul olimpic de la Rio.

JOCURILE OLIMPICE RIO 2016. Olimpiada de la Rio, la ora debutului

Editia a 31-a a Jocurilor Olimpice de vara de la Rio de Janeiro va debuta oficial vineri sambata, 02,00, ora Romaniei), cu ceremonia de deschidere, care va avea loc pe.

OLIMPIADA. Nationala de handbal feminin a Romaniei, inceput dezastruos la RIO 2016. Esec cu Angola

Nationala de handbal feminin a Romaniei a inceput dezastruos participarea sa la Jocurile Olimpice de la RIO 2016. intr-un meci in care pleca ca mare favorita, Romania a.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )