Libnet.ro
UNICEF

22:00

OLIMPIADA. Primul esec pentru Romania la RIO 2016

Antena3 Antena3,
OLIMPIADA. Primul esec pentru Romania la RIO 2016

Scrimera romana Simona Pop a fost invinsa de Leonora MacKinnon Canada) cu scorul de 15-10, sambata, in primul tur al probei individuale feminine de spada, la Jocurile Olimpice de la Rio de. continuă pe Antena3

JOCURILE OLIMPICE RIO 2016. Olimpiada de la Rio, la ora debutului

Editia a 31-a a Jocurilor Olimpice de vara de la Rio de Janeiro va debuta oficial vineri sambata, 02,00, ora Romaniei), cu ceremonia de deschidere, care va avea loc pe.

OLIMPIADA. Mesaj minunat al Catalinei Ponor de la RIO 2016

Gimnasta Catalina Ponor a marturisit, pe pagina sa de Facebook, ca se simte mandra si fericita ca a fost portdrapelul Romaniei la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Rio de.

Rio 2016: Esec urias al romancelor la scrima individual

Ana Maria Branza Popescu a fost eliminatain optimile de finala ale turneului de spada de la Jocurile Olimpice de Vara Rio 2016, sambata seara .

BNR a revizuit prognoza de INFLATIE pentru finalul anului 2016. Care sunt rezultatele

BNR a revizuit in scadere prognoza de inflatie pentru finalul anului 2016.

JO 2016. Esec dureros pentru Romania la Olimpiada

Scrimera Ana-Maria Popescu este singura reprezentanta a tarii noastre calificata, sambata, in optimile de finala ale probei individuale feminine de spada de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro,.

OLIMPIADA. Explozie puternica la RIO 2016

O explozie puternica s-a auzit, sambata, in apropiere de linia de sosire a pistei de ciclism de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, insa nu exista victime. Competitia se desfasoara.

Rio 2016: Cate medalii poate castiga Romania la Jocurile Olimpice

Romania merge la Jocurile Olimpice de Vara 2-16 cu sanse reduse sa castige vreo medalie de aur. Din anul 2000, Romania se afla intr-o scadere constanta la numarul de medalii olimpice, iar in acest an am putea continua pantadescendenta.

Nino Salukvadze si Tsotne Machavariani, mama si fiu, concurenti la tir la Rio 2016

Georgienii Nino Salukvadze 47 de ani) si Tsotne Machavariani 18 ani) concureaza la Jocurile Olimpice de la Rio in probele de tir, informeaza olympic. org, care mentioneaza ca pentru prima data o mama si fiul ei participa la aceeasi editie a JO.

Muzica esentiala pentru Rio 2016: Criticii muzicali de la The New York Times au ales 30 de piese braziliene

Sportivii si spectatorii care vor ajunge la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro 2016 vor putea asculta o selectie de single-uri si cantece traditionale braziliene. Lista a fost intocmita de jurnalistii de la The New York Times si cuprinde 30 de melodii care au facut istorie, dar si unele recente, sub semnaturi celebre, precum Carmen Miranda, Gilberto Gil, Luis Gonzaga, Caetano Veloso, Joao Gilberto, Maysa si Sepultura.

FOTO+VIDEO. RIO 2016. Traditia Olimpiadei, pornita din Grecia Antica, renaste in cea mai importanta metropola a Braziliei secolului XXI

O lume noua, acesta este motto-ul sub care se desfasoara, in anul 2016, Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, in Brazilia. La cea de a 31-a editie a Jocurilor Olimpice moderne vor participa 206 tari. Ceremonia de deschidere este programata la data de 5 august, iar ceremonia de inchidere pe 21 august, ambele urmand a se desfasura pe celebrul stadion Maracana.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2466 seconds )