Libnet.ro
UNICEF

16:00

OLIMPIADA. Romania, prima victorie la handbal feminin la RIO 2016

Antena3 Antena3,
OLIMPIADA. Romania, prima victorie la handbal feminin la RIO 2016

Romania reintra in batalia pentru o medalie la handbal feminin la RIO 2016. Dupa doua infrangeri in primele meciuri, in fata Angolei si Braziliei, Romania a invins. continuă pe Antena3

OLIMPIADA. Romania, spulberata de Brazilia la handbal feminin la RIO 2016

Nationala de handal femin a Romaniei merge din rau in mai rau la Jocurile Olimpice de la Rio 2016. Dupa esecul surprinzator din primul meci al grupei olimpice in fata Angolei,.

RIO 2016. Romania a obtinut prima VICTORIE la handbal feminin, cu Muntenegru

Echipa de handbal feminin a Romaniei a obtinut prima victorie la Jocurile Olimpice de la Rio.

OLIMPIADA. Un roman face senzatie la RIO 2016. Calificare superba

Jucatorul roman de tenis de masa Adrian Crisan s-a calificat in optimile de finala ale probei de simplu la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, luni, dupa o victorie de senzatie in .

OLIMPIADA. Andreea Chitu, esec major la RIO 2016

Judoka romana Andreea Chitu a fost invinsa de brazilianca Erika Miranda, duminica, in recalificarile categoriei 52 kg, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Chitu, cea.

Rio 2016, Rezultate Romania marti (Ziua 4)

Romania a continuat prezenta la Rio 2016, marti si marti noapte. Jucatorul de tenis Adrian Crisan a incheiat aventura la Rio, invins in turul 4 la tenis de masa. La canotaj avem echipaje calificate in semifinale, care lupta pentru medalii. La tenis, dublul Tecau/Mergea s-a calificat in sferturile de finala.

OLIMPIADA. Nationala de handbal feminin a Romaniei, inceput dezastruos la RIO 2016. Esec cu Angola

Nationala de handbal feminin a Romaniei a inceput dezastruos participarea sa la Jocurile Olimpice de la RIO 2016. intr-un meci in care pleca ca mare favorita, Romania a.

OLIMPIADA. Prima reactie dupa dezastrul suferit de Romania in fata Braziliei la handbal feminin

Imi este rusine de ce am jucat, parca suntem in vacanta. Nu am jucat niciodata atat de prost, a declarat Oana Manea, dupa dezastrul in fata Braziliei, anunta.

OLIMPIADA. Soc in tenisul mondial feminin la RIO 2016

Jucatoarea poloneza de tenis Agnieszka Radwanska, locul cinci mondial, a fost eliminata in primul tur la competitia de tenis de la Rio de Janeiro, fiind invinsa, scor 6-4, 7-5, de sportiva chineza.

OLIMPIADA. Venus Williams, eliminata in primul tur la RIO 2016

Multipla campioana olimpica americana Venus Williams a fost eliminata in primul tur al probei de simplu feminin din cadrul turneului de tenis al JO de vara de la Rio de Janeiro, fiind invins?.

Rio 2016: Programul Romaniei de miercuri (Ziua 5)

Miercuri si miercuri noapte sportivii romani continua participarea la Jocurile Olimpice de Vara Rio 2016, in cautarea primei medalii. Dublul Tecau-Mergea va juca in semifinala de tenis, intra in concurs la scrimaTiberiu Dolniceanu, avem o finala de haltere, trei semifinale la canotaj, dar si al treilea meci al Romaniei la handbal feminin.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )