Libnet.ro
UNICEF

16:45

Olivia a plecat sa calatoreasca singura prin toata lumea. intre timp, planurile i-au fost date putin peste cap. Aventura neasteptata prin care a trecut tanara

Antena3 Antena3,
Olivia a plecat sa calatoreasca singura prin toata lumea. intre timp, planurile i-au fost date putin peste cap. Aventura neasteptata prin care a trecut tanara

Olivia calatorea prin toata lumea, iar intr-o zi a gasit o minge de puf neagra, care mai tarziu s-a dovedit a fi un caine sicare i-a facut zilele mai frumoase si aventuroase. Am vazut in. continuă pe Antena3

Simona Halep a facut anuntul asteptat de toata lumea! Se poate intampla chiar de ziua ei

Simona Halep a plecat, miercuri, spre Asia, unde va participa la turneele de la Wuhan si Beijing. Sportiva din Constanta are ocazia sa isi faca un cadou frumos chiar de ziua ei. Vinerea viitoare, cand implineste varsta de 28 de ani, Simona poate juca in semifinala la Wuhan, meci care i-ar putea aduce calificarea in .

Sedintele cu parintii: toata lumea vorbeste peste toata lumea, despre non-probleme, de parca ar eradica foametea mondiala

Din nemaiminunatiile inceputului de an scolar: sedintele cu parintii. Mai precis, primele sedinte cu parintii. intalnirile astea nu inceteaza sa ma uimeasca, frate! Trec prin ele an de an, de ceva vreme si au acelasi tipar: Toata lumea vorbeste peste toata lumea, nimeni nu lasa amaratele alea de cadre didactice sa treaca de Bine ati venit! Ne-am adunat ca sa.

Bataie de joc pentru Simona Halep. Ce apare pe pagina ei oficiala. Toata lumea a criticat asta

Halep a fost batjocorita in mediul online! in vremurile in care toata lumea se foloseste pentru comunicare si expunere de retelele de socializare, promovarea lui Simon lasa de dorit. Pe langa asta, ceva groaznic apare pe site-ul sau personal. Ce detalii i-a facut pe fani sa se supere? Bataie de joc pentru Simona Halep Mediul .

Gheorghe Dinca, complet schimbat dupa doua luni de arest! Ce a observat toata lumea, la reconstituirea crimelor din Caracal

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal, s-a aflat astazi pe teren pentru a face reconstituirea crimelor pentru care si-a recunoscut culpabilitatea. Inculpatul este complet schimbat dupa doar doua luni de arest. Ce a observat toata lumea, in prima zi de reconstituire? Gheorghe Dinca, complet schimbat dupa doua luni de arest Luni si marti, 16 .

MARCEL CIOLACU: Decizia CCR - obligatorie pentru toata lumea

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, ca decizia Curtii Constitutionale a Romaniei este obligatorie pentru toata lumea.

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu: Decizia CCR e obligatorie pentru toata lumea

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a spus miercuri ca decizia Curtii Constitutionale a Romaniei este obligatorie pentru toata lumea. Nu o sa comentez o decizie a CCR. Este obligatorie pentru to.

Explicatia cercetatorilor: de ce ajungi sa urasti pe toata lumea, la batranete

Este usor sa-ti dai seama ca majoritatea varstinicilor sunt mai irascibili, dar multi dintre ei ajung sa urasca pe toata lumea dupa o anumita varsta si exista o explicatie. Chiar.

S-au incins intr-un autocar plin cu calatori. Toata lumea putea vedea scena. A fost dezgustator!

O mama care calatorea cu copiii ei intre localitatile britanice Blackpool si Birmingham din Marea Britanie a avut parte de clipe de cosmar. Potrivit femeii, in timpul calatoriei, un cuplu a inceput sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )