Libnet.ro
UNICEF

05:00

Olli Rehn: Spania nu are nevoie de noi masuri de austeritate in 2013

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Olli Rehn: Spania nu are nevoie de noi masuri de austeritate in 2013

Spania nu va avea nevoie de masuri suplimentare de austeritate pana la sfarsitul anului viitor, chiar daca va rata tintele de deficit, potrivit comisarului european pentru afaceri economice si monetare Olli Rehn. continuă pe Ziarul Bursa

Olli Rehn: Spania nu va avea nevoie de masuri suplimentare de austeritate pana la sfarsitul anului viitor

Spania nu va avea nevoie de masuri suplimentare de austeritate pana la sfarsitul anului viitor, chiar daca va rata fara indoiala tintele de deficit, a anuntat miercuri comisarul european pentru Afaceri economice si monetare, Olli Rehn, relateaza Antena3. ro.

Comisia Europeana: Spania nu va mai avea nevoie de noi masuri de austeritate.

Spania nu va avea nevoie de masuri suplimentare de austeritate pana la sfarsitul anului viitor, chiar daca va rata fara indoiala tintele de deficit, a anuntat, miercuri, comisarul european pentru afaceri economice si monetare Olli Rehn, un semnal clar ca Bruxelles se indeparteaza de raspunsul la criza bazat pe austeritate, relateaza Financial Times, citata de Agerpres. Evaluarea oficialului CE nu stabileste noi tinte bugetare pentru acest an sau pentru anul viitor, ci reprezinta, in schimb, un .

Comisia Europeana: Spania nu va mai avea nevoie de noi masuri de austeritate

Spania nu va avea nevoie de masuri suplimentare de austeritate pana la sfarsitul anului viitor, chiar daca va rata fara indoiala tintele de deficit, a anuntat miercuri comisarul european pentru Afaceri.

Goldman Sachs: Grecia are nevoie de reducerea datoriei cu inca 80 miliarde euro

Grecia are nevoie de inca o stergere de datorie, de 80 de miliarde euro, dupa ce la inceputul anului a scapat de circa 100 de miliarde euro, pentru ca indatorarea tarii sa devina sustenabila pe termen lung, potrivit bancii americane Goldman Sachs, citata de CNBC, potrivit Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )