Libnet.ro
UNICEF

23:00

OMS, apel fara precedent despre coronavirus: Este in interesul national al tarilor sa coopereze!

Antena3 Antena3,
OMS, apel fara precedent despre coronavirus: Este in interesul national al tarilor sa coopereze!

Organizatia Mondiala a Sanatatii lanseaza un avertisment fara precedent in ceea ce priveste evolutia alarmanta a pandemiei de coronavirus in toata lumea. continuă pe Antena3

Anunt fara precedent facut de Lidl Romania. Nemtii vor spulbera tot pe piata din tara noastra

Nemtii de la Lidl au ambitii mari! Conducerea lantului de magazine vrea sa ajunga pe primul loc in Romania, in ceea ce priveste comertul local! in prezent, lantul de magazine se afla pe locul 3, la o distanta de 2 miliarde de lei de locul 1, ocupat de fratii de la Kaufland. Lidl vrea sa .

Decizie fara precedent la PRO TV! Ce se intampla cu emisiunea Vocea Romaniei. Irina Rimes, Brenciu si Smiley, pe bara

Timp de 10 ani PRO TV a fost lider de audiente pe segmentul talent-show-rilor, in special cand vine vorba de, deja celebrul, show Vocea Romaniei, dar in aceasta perioada postul a avut de suferit din cauza pandemiei, iar deciziile luate de oficiali schimbaregulile jocului de pana acum. Dupa 10 ani, nu avem Vocea Romaniei Colegii .

Cleopatra Stratan, declaratie de dragoste fara precedent. Ce i-a transmis lui Edward

Cleopatra Stratan radiaza de fericire. L-a intalnit intr-un final pe Ghita, in persoana cantaretului Edward Sanda, cu care are o frumoasa relatie de iubire de mai bine de sase luni de zile, desi se cunosc de mai multi ani. Ea are 17 ani, iar el are 22 si ipartasesc dragostea pentru muzica. Mai mult, cei .

ALEXANDRU MURARU: Sub conducerea PSD, Radioul Public a ajuns intr-un colaps financiar si administrativ fara precedent

Societatea Romana de Radiodifuziune, cel mai mare trust media din Romania, se afla in colaps financiar si administrativ fara precedent din cauza managementului catastrofal al lui presedintelui Georgica Severin, membru PSD, se arata intr-un raport dat publicitatii de Alexandru Muraru, reprezentantul PNL in Consiliul de Administratie al Radioului, scrie g4media.

Avertisment OMS: Economia mondiala nu se va putea restabili decat daca noul coronavirus este invins peste tot in lume, deci este in interesul national al tarilor sa coopereze

Organizatia Mondiala a Sanatatii a comentat evolutia alarmanta a pandemiei de coronavirus la nivel mondial, in contextul in care, weekendul acesta, s-a inregistrat cea mai mare crestere a numarului zilnic de.

Digi24: Trei mari controverse stiintifice despre coronavirus

SARS-CoV-2 este un coronavirus nou si inca nu se stiu multe despre el. Ca urmare, abordarea medicilor s-a schimbat pe masura ce au venit noi date stiintifice. Mai sunt insa aspecte asupra carora nu toata lumea cade de acord.

Mircea Badea vine cu o dezvaluire-bomba despre care este sursa infectarii cu Covid-19 la romani

Realizatorul de la emisiunea in gura presei si-a expus opinia personala in legatura cu principala sursa de infectare cu noul coronavirus de la romani. Mircea Badea spune ca, deocamdata, un lucru.

inca un angajat al TVR a fost testat pozitiv cu coronavirus. Este al zecelea caz

TVR a transmis ca inca o persoana din Televiziunea Romana a fost testata pozitiv cu coronavirus, acesta fiind al zecelea caz. Datorita programului de lucru, aceasta nu a avut niciun contact la locul de munca. In.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )