Libnet.ro
UNICEF

22:45

Omul care il poate ingropa pe Basescu, medicul Mohamad Yassin, trimis in judecata

Antena3 Antena3,
Omul care il poate ingropa pe Basescu, medicul Mohamad Yassin, trimis in judecata

Cel de-al doilea dosar care il sperie pe Traian Basescu este dosarul medicului Mohamad Yassin. Procurorii l-au trimis in judecata pe omul caruia Traian Basescu ii dadea mana libera sa negocieze. continuă pe Antena3

Medicul Mohamad Yassin a fost trimis in judecata

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe medicul Mohamad Yassin, pentru trafic de influenta, in acelasi dosar fiind judecat si complicele sau, Tahli Fadel, pentru complicitate la trafic de influenta.

Mohamad Yassin, medicul lui Omar Hayssam, a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta

Medicul Mohamad Yassin, cel care a avut un rol-cheie in negocierea eliberarii celor trei jurnalisti romani rapiti in 2005, in Irak, a fost trimis in judecata, joi, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta. Medicul ar fi cerut doua milioane de euro pentru a obtine eliberarea lui Omar Hayssam.

Doctorul Mohamad Yassin, trimis in judecata pentru trafic de influenta (VIDEO)

Doctorul Mohamad Yassin, negociatorul pentru jurnalistii rapiti in Irak, a fost trimis in judecata, el fiind acuzat de trafic de influenta. Yassin este arestat preventiv pentru fapte comise in perioada 2014 -.

Cluj: Politistii beneficiaza de un soft de 20.000 de euro, unic in Romania, care poate identifica mai usor infractorii de pe camerele video

Inspectoratul de Politie Judetean Cluj utilizeaza un soft unic in Romania care poate identifica mai usor infractorii, folosit si de alte tari din Europa si SUA. Potrivit lui Emil Boc, softul, creat de o firma.

Un canadian de 17 ani are un sistem care poate imbunatati calitatea aerului din avion

Raymond Wang din Canada a castigat un premiu de 75. 000 de dolari pentru sistemul care imbunatateste calitatea aerului in avioane. El a participat cu acest proiect la Intel International Science and Engineering Fair, competitie care i-a adus acest premiu. Raymond Wang, 17 ani, din Canada a obtinut locul intai la editia din acest an a [] Un canadian de 17 ani are un sistem care poate imbunatati calitatea aerului din avion Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Razbunarea lui Omar Hayssam: Mohamad Yassin, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Procurorii anticoruptie i-au trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pe Yassin Mohamad pentru trafic de influenta si pe Tahli Fadel, pentru complicitate la savarsirea infractiunii de trafic de influenta.

Dosarul Casa din Mihaileanu, in care este implicat Basescu, a fost redeschis

Magistratii de la Judecatoria Sectorului 1 au confirmat decizia procurorilor de la Parchetul General de redeschidere a urmaririi penale in dosarul Casa din Mihaileanu, in care este implicat fostul presedinte Traian Basescu, potrivit surselor din presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )