Libnet.ro
UNICEF

14:45

Omul Monicai Macovei, lovitura pentru premier si ministrul Justitiei: Cine este unul dintre semnatarii denuntului penal depus la DNA impotriva lui Grindeanu si Iordache (FOTO)

B1 B1,
Omul Monicai Macovei, lovitura pentru premier si ministrul Justitiei: Cine este unul dintre semnatarii denuntului penal depus la DNA impotriva lui Grindeanu si Iordache (FOTO)

Un denunt penal a fost depus in urma cu cateva saptamani, la DNA, pe numele premierului Sorin Grindeanu si al ministrului Justitiei Florin Iordache, cei doi fiind acuzati de favorizarea. continuă pe B1

Traian Basescu: Este o mare greseala a premierului ca la pachet cu abrogarea ordonantei 13 nu l-a remaniat si pe ministrul Justitiei(VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca premierul Sorin Grindeanu a gresit pentru ca nu l-a remaniat pe ministrul Justitiei in.

Iordache, despre OUG: Datorita faptului ca ordonanta va fi abrogata, am revenit la prevederile originale, multe fiind neconstitutionale. Ministrul Justitiei a precizat ca va avea o discutie cu Grindeanu in privinta demisiei

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a oferit in dimineata de luni mai multe declaratii despre lucrurile discutate in ordinea de zi, spunand ca prioritatea este stabilirea bugetului. De altfel, el a spus ca, momentan, nu-si da demisia, dar ca va da mai multe declaratii in acest sens dupa ce va avea o discutie cu primul ministru, Sorin Grindeanu.

Ministrul Justitiei anunta organizarea unui grup de lucru inter-institutional pentru legea de modificare a codurilor penale

Ministerul Justitiei anunta ca va organiza un grup de lucru inter-institutional pentru legea de modificare a Codurilor penale, la care sunt invitati sa participe reprezentanti ai tuturor profesiilor sistemului judiciar, societatii civile si mediului academic, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei.

DOSAR PENAL pentru Florin Iordache: De ce e ACUZAT ministrul Justitiei

Fostul Deputat independent, Remus Cernea a decis sa depuna o plangere penala impotrivaMinistrului Justitiei, Florin Iordache. Luni, la ora 15. 00, depun o plangere penala fata de.

Premierul Grindeanu, despre ministrul Justitiei: Decizia mea e luata, o voi anunta maine

Premierul Sorin Grindeanu a declarat miercuri ca a luat deja o decizie in privinta ministrului Justitiei, Florin Iordache, pe care o va anunta insa joi. El nu a precizat ce fel de decizie a luat.

Ministrul Justitiei, aproape de demitere. Sorin Grindeanu: Sa vina isi asume ce s-a intamplat si apoi sa iau decizia (VIDEO)

Situatia ministrului Justitiei va fi transata abia spre sfarsitul saptamanii. Premierul si Florin Iordache vor avea o discutie dupa ce va pica motiunea, sustine cu incredere Liviu.

Ministrul Justitiei, aproape de demitere. Sorin Grindeanu: Sa vina sa isi asume ce s-a intamplat si apoi sa iau decizia (VIDEO)

Situatia ministrului Justitiei va fi transata abia spre sfarsitul saptamanii. Premierul si Florin Iordache vor avea o discutie dupa ce va pica motiunea, sustine cu incredere Liviu.

Lovitura pentru Antena 3. Reteaua americana partenera, CNN, l-a invitat pe reporterul Pro TV, Catalin Radu Tanase sa analizeze criza din Romania

Jurnalistul si corespondentul Stirilor Pro TV, Catalin Radu Tanase, a fost invitat de postul CNN pentru a discuta despre criza politica din Romania si despre protestele masive care au cuprins intreaga tara.

Lovitura pentru Antena 3: CNN a apelat la un reporter Pro TV ca sa explice evenimentele din Romania, desi postul lui Voiculescu e afiliat retelei americane

Corespondentul Stirilor Pro TV, Catalin Radu Tanase, a fost invitatul CNN pentru a vorbi despre criza din Romania si protestele masive din toata tara. De remarcat ca postul american de stiri a apelat la un reporter Pro TV si nu la un angajat al Antenei 3, postul lui Dan Voiculescu, care e afiliat retelei americane.

Italia, DECIZIE TRANSANTA pentru MIGRANTI: Ministrul de interne vrea sa utilizeze refugiatii in serviciile publice

Ministrul de interne al Italiei, Marco Minniti a anuntat ca Italia va accelera deportarile migrantilor care nu au dreptul sa ramana in tara, pledand totodata si pentru utilizarea.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )