Libnet.ro
UNICEF

12:15

DOSAR PENAL pentru Florin Iordache: De ce e ACUZAT ministrul Justitiei

B1 B1,
DOSAR PENAL pentru Florin Iordache: De ce e ACUZAT ministrul Justitiei

Fostul Deputat independent, Remus Cernea a decis sa depuna o plangere penala impotrivaMinistrului Justitiei, Florin Iordache. Luni, la ora 15. 00, depun o plangere penala fata de. continuă pe B1

Kovesi arunca BOMBA: Premierul Grindeanu si ministrul Iordache, VIZATI. S-a deschis dosar penal in rem

Laura Codruta Kovesi lanseaza artileria grea asupra Guvernului PSD-ALDE. DNA a deschis dosar penal in rem pe numele premierului Sorin Grindeanu a ministrului de Justitie, Florin Iordache, in urma unui denunt pe.

DOCUMENT Ce arata stenograma sedintei de guvern in care a fost adoptata OUG 13: Florin Iordache a strecurat subiectul in sedinta, premierul Grindeanu nu s-a impotrivit

Guvernul a aprobat desecretizarea stenogramei de la sedinta de guvern in care a fost aprobata OUG 13, pentru modificarea Codului Penal. In stenograma se vede cum ministrul Justitiei, Florin Iordache, a anuntat ca vrea sa introduca trei noi proiecte sumplimentare fata de ordinea de zi stabilita, iar premierul Grindeanu nu a intrebat decat daca are toata avizele. De remarcat ca sedinta a inceput la 21. 30, desi oficial ea fusese anuntata la 19.

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, ii raspunde lui Iohannis: NU voi demisiona

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a declarat, joi, ca nu a demisionat si nici nu intentioneaza sa faca acest lucru, dar a delegat catre secretarul de stat Constantin Sima atributiile sale pentru.

DENUNT. Premierul Grindeanu si ministrul Justitiei, Florin Iordache, anchetati pentru favorizarea faptuitorului si incalcarea legii raspunderii ministeriale

Anchetarea premierului Sorin Grindeanu si a ministrului Justitiei, Florin Iordache, a fost declansata de denuntul depus la DNA de Mihai Politeanu, Elena Ghioc si Razvan Patachi. Denuntatorii acuza savarsirea a doua infractiuni.

Ryanair il ironizeaza pe ministrul Justitiei, Florin Iordache intr-o reclama postata pe Facebook: Alta intrebare! (FOTO)

Cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa, Ryanair, l-a ironizat pe contul de Facebook pe Florin Iordache, ministrul Justitiei, intr-o imagine publicitara. Care companie ofera tarife de la cin.

Daniel Befu: Cum se fac legile la romani. Florin Iordache, Alina Gorghiu si alte personaje

Florin Iordache a fost o alegere proasta pentru Ministrul Justitiei. Pentru ca e un recidivist in materie de legi la comanda unor penali. Nu e singurul, dar o asemenea persoana nu poate fi ministrul Justitiei intr-o tara membra UE. Cineva are accepta legi venite de la beneficiarii lor si dupa aceea trece ordonante care ii amnistiaza nu poate fi Ministrul Justitiei. Mai jos, probele.

Ministrul Justitiei si-a DELEGAT atributiile timp de 10 zile. Florin Iordache: Nu voi demisiona. Este o delegare de operatiuni curente. Atributiunile de ministru le exercit eu

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, si-a delegat atributiile timp de 10 zile. Acestea vor fi preluate de secretarul de stat Constantin Sima.

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, si-a delegat toate atributiile timp de 10 zile unui secretar de stat (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, si-a fi delegat toate atributiile secretarului de stat, Constantin Sima. Informatia a fost confirmata de Cristina Lita de la Departamentul de Comunicare al Ministerului. De.

Metoda matusa Tamara cu repetitie: dupa donatia in bani, si un tun imobiliar. Florin Iordache a pitit un apartament de 100.000 EURO pe numele parintilor

Florin Iordache, ministrul Justitiei, a ascuns pe numele parintilor pensionari din Caracal un apartament de 100. 000 de euro din Bucuresti. Apartamentul a fost util si ca ipoteca pentru ca actualul ministru sa ia un credit bancar. in cele din urma, a ajuns la fiica lui Florin Iordache.

TVR 1 a lansat un videoclip in care ministrul Florin Iordache este ironizat cu replici din filme romanesti, rostite de actori celebri VIDEO

Echipa emisiunii Romania 9, de la TVR 1, a lansat un videoclip in care Florin Iordache, ministrul Justitiei, este ironizat prin intermediul unor replici din filme romanesti rostite de actori celebri, precum Toma Caragiu, Amza Pellea, Puiu Calinescu si Dem Radulescu, in care este reluata in bucla expresia Alta intrebare, adresata de ministrul Iordache jurnalistilor prezenti la o conferinta de presa, informeaza News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2642 seconds )