Libnet.ro
UNICEF

12:15

OMV va continua discutiile cu Gazprom pentru constructia gazoductului South Stream

România Liberă România Liberă,
OMV va continua discutiile cu Gazprom pentru constructia gazoductului South Stream

Presedintele rus Vladimir Putin a anuntat luni ca Rusia nu poate continua realizarea proiectului de gazoduct ruso-italian South Stream din cauza obiectiilor Comisiei Europene. Putin a apreciat ca pozitia Uniunii Europene in legatura cu proiectul South Stream nu este constructiva si din acest motiv Rusia isi va reorienta resursele catre alte state. continuă pe România Liberă

OMV cauta sa resusciteze South Stream: Discutiile cu Gazprom continua in privinta gazoductului

Grupul austriac OMV continua discutiile cu Gazprom pe tema constructiei gazoductului South Stream, in ciuda anuntului presedintelui rus privind sistarea proiectului, scrie Itar-Tass.

Gazprom: Proiectul gazoductului South Stream s-a incheiat

ACTUALIZARE 16:07 OMV, mai interesat de gazele din Marea Neagra decat de South Stream Directorul general al grupului petrolier austriac OMV, Gerhard Roiss, a afirmat ca investitiile ce vor fi facute in Marea Neagra joaca un rol mult mai important pentru OMV decat proiectul abandonat pentru gazoductul South Stream, transmite Reuters. * Putin: Rusia nu poate continua realizarea proiectului South Stream.

Oficial bulgar: Anuntul opririi proiectului gazoductului South Stream este un bluff al lui Vladimir Putin

Martin Dimitrov, vicepresedintele Comisiei pentru energie din Parlamentul bulgar, sustine ca anuntul lui Vladimir Putin de a renunta la proiectul gazoductului South Stream este un bluff, o miscare tactica.

Directorul Gazprom: Proiectul gazoductului South Stream s-a incheiat

Directorul grupului rus Gazprom, Alexei Miller, a anuntat luni ca a pus cruce proiectului de gazoduct South Stream, dupa ce presedintele rus Vladimir Putin vorbise anterior de obstacolele ridicate de Uniunea Europeana impotriva realizarii acestui proiect, informeaza Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )