Libnet.ro
UNICEF

01:05

OMV Petrom a demarat procesul de vanzare a activelor din Kazahstan

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OMV Petrom a demarat procesul de vanzare a activelor din Kazahstan

Compania romaneasca OMV Petrom a demarat procesul de vanzare a campurilor sale de petrol si gaze din Kazahstan, singurele sale active de peste hotare, potrivit documentelor de vanzare consultate de Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

OMV Petrom a demarat procesul de vanzare a activelor sale din Kazahstan

Compania romaneasca OMV Petrom a demarat procesul de vanzare a campurilor sale de petrol si gaze din Kazahstan, singurele sale active de peste hotare, potrivit documentelor de vanzare consultate de Reuters.

OMV Petrom isi vinde campurile de petrol si gaze din Kazahstan, singurele active detinute in strainatate

Compania romaneasca OMV Petrom a inceput procedurile de vanzare a activelor sale din Kazahstan, singurele pe care le detine in afara granitelor Romaniei, conform unor documente de vanzare consultate de.

OMV Petrom vinde singurele campuri de petrol si gaze detinute in strainatate

OMV Petrom a lansat vanzarea campurilor sale de petrol si gaze din Kazahstan, singurele sale active de peste mari, potrivit unui document de vanzare vazut de Reuters.

Business report: Topul salariilor minime din Europa si unde se situeaza Romania; Noi descoperiri despre dublul standard de calitate a produselor din statele membre; Decizie istorica a OMV Petrom

Infrastructura rutiera din Romania nu mai face fata numarului tot mai mare de masini. De ce incep europenii sa renunte la automobilele personale. Presedintele Renault, despre posibile schimbari in actionariatul Nissan: Nu este o prioritate. in viitor, de ce nu.

Republicanii intra in scena, in procesul lui Trump din Senatul SUA. Apararea explica, incepand de sambata, de ce presedintele american ar trebui achitat

Avocatii lui Donald Trump incep, sambata, expunerea apararii in procesul de demitere a presedintelui SUA din Senat, in conditiile in care democratii din tabara acuzarii au terminat de prezentat cazul,.

Procesul lui Trump din Senatul SUA mai are un protagonist. Adam Schiff, democratul in rol de procuror, a devenit principala tinta a apararii republicane

Procesul lui Donald Trump din Senatul SUA este in plina desfasurare. Desi presedintele american este, bineinteles, in centrul atentiei, judecata pentru demiterea sa pare sa mai aiba un protagonist,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )