Libnet.ro
UNICEF

01:05

OMV Petrom pune o conditie pentru exploatarea gazelor din Marea Neagra: Modificarea Legii Offshore Seful companiei: Pentru prima data ma tem ca vom trece de la cand la daca

Hotnews Hotnews,
 OMV Petrom pune o conditie pentru exploatarea gazelor din Marea Neagra: Modificarea Legii Offshore Seful companiei: Pentru prima data ma tem ca vom trece de la cand la daca

Exploatarea gazelor din Marea Neagra, in cadrul proiectului Neptun, devine incerta daca nu va fi modificata Legea Offshore, a declarat, joi, Christina Verchere, CEO al OMV Petrom, cu ocazia prezentarii rezultatelor financiare pe 2019. Aceasta a mai spus ca abrogarea prevederilor din OUG 114 si reintoarcerea la o piata liberalizata au fost binevenite, insa este nevoie si de modificarea Legii Offshore. continuă pe Hotnews

OMV Petrom vorbeste in premiera despre posibilitatea de a renunta la investitia la Marea Neagra. Verchere: Cand se va transforma in daca

Extractia gazelor naturale din perimetrul Neptun Deep din Marea Neagra va deveni incerta, daca nu va fi modificata Legea offshore, ceea ce ar fi o pierdere uriasa pentru Romania, a declarat, joi, Christina Verchere, CEO al OMV Petrom, intr-o conferinta de presa, scrie Agerpres.

Profitul net al OMV Petrom a scazut cu 11% in 2019, pana la 3,63 miliarde lei

Rezultatele financiare pe 2019 ale OMV Petrom arata o scadere a profitului net cu 11%, pana la 3,63 miliarde de lei, comparativ cu 4,08 miliarde lei in 2018. Investitiile au fost 4,2 miliarde lei in 2019, cu 2% mai mici fata de 4,3 miliarde lei in anul anterior. Reamintim ca 2019 a fost anul in care s-a aplicat controversata OUG 114, care limita pretul gazului la 68 leiMWh si care obliga companiile din energie sa plateasca o taxa de 2% din cifra de afaceri. Vezi ce dividend propun pentru 2019.

FATA DE REZULTATUL DIN 2018 OMV Petrom - scadere a profitului net cu 11%, anul trecut

Dividend de 0,031 lei, echivalentul unui randament brut de 7,3% * Pentru ca proiectul strategic Neptun Deep sa avanseze sunt necesare schimbari la legea privind activitatile offshore, spun reprezentantii OMV Petrom.

OMV Petrom continua sa tina investitiile pe hold. Compania a raportat un profit mai slab

OMV Petrom a raportat un profit in scadere anul trecut si inca tine pe hold investitiile la Marea Neagra, afirmand ca, desi saluta modificarile la Ordonanta 114, asteapta in continuare schimbari la legea offshore.

DIN REZULTATUL ANULUI TRECUT OMV Petrom propune un dividend cu randament brut de 7,3%

OMV Petrom SNP) propune distribuirea, din rezultatul anului trecut, a unui dividend pe actiune de 0,031 lei care, raportat la cotatia SNP de ieri, de 0,4235 lei, ofera un randament brut de 7,32%, reiese din comunicatul remis astazi de emitent catre Bursa de Valori Bucuresti BVB).

Adrian Nastase, intrebare dificila pentru fostii colegi din PSD

Adrian Nastase a facut, marti, pe blogul sau o analiza a ceea ar putea urma pentru PNL si PSD dupa alegerile anticipate.

Soc pentru o romanca din Spania dupa ce a cumparat peste dintr-un supermarket. Ce iesea din el - FOTO

Soc urias pentru o romanca din Spania. Femeia a mers la supermarket ca sa cumpere peste, insa avea sa regrete decizia.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )