Libnet.ro
UNICEF

16:30

Un ONG din Romania a castigat un premiuinternational. Noi vom evolua ca societate doar atunci cand vom invata sa ne pese si de binele celor din jur

Adevărul Adevărul,
Un ONG din Romania a castigat un premiuinternational. Noi vom evolua ca societate doar atunci cand vom invata sa ne pese si de binele celor din jur

Un proiect despre reducerea risipei alimentare a unui ONG din Romania, JCI Cluj - o retea de antreprenori si specialisti din mai multe domenii - , a fost premiat la Congresul Mondial JCI din Amsterdam drept cea mai buna initiativa locala de responsabilitate sociala. JCI e o organizatie nonguvernamentala internationala ce reuneste circa 200. 000 de tineri din peste 120 de tari. continuă pe Adevărul

Cheltuielile pentru conformarea termocentralelor pe baza de carbune din Romania - 1,6-1,9 miliarde de euro

Toate termocentralele pe carbune din Romania vor necesita modernizari ca sa se conformeze noilor standarde de emisie mai restrictive, conform raportului Greenpeace Noi standarde de emisii - O noua realitate pentru sectorul energetic pe carbune.

Ambasada Rusiei la Bucuresti, despre declaratii ale ambasadorului Kuzmin criticate de opinia publica din Romania: Interpretare gresita, posibil din cauza traducerii si a citarii selective

Ambasada Federatiei Ruse la Bucuresti afirma ca declaratii ale ambasadorului Valeri Kuzmin la o conferinta desfasurata la Suceava, pe tema unui referendum privind eventuala unire a Republicii Moldova cu Romania si a interventiei ruse in Georgia, care au starnit reactii din partea opiniei publice din Romania, au fost gresit interpretate, posibil din cauza traducerii nu tocmai precise si a citarii selective, scrie News. ro.

Preturile telefoniei mobile din Romania ar putea scadea si mai mult: Bruxelles-ul crede ca tarifele de interconectare sunt mari si investigheaza propunerea ANCOM de a le mentine la nivelul din 2014

Comisia Europeana a declansat o investigatie aprofundata asupra propunerii arbitrului telecom din Romania ANCOM) de a mentine tarifele de interconectare la nivelul stabilit in 2014 pe baza unor date care acum sunt invechite, se arata intr-un comunicat publicat vineri seara de Executivul European. Bruxelles-ul subliniaza ca nivelul acestor tarife in Romania ramane ridicat comparativ cu cel din alte tari si ca autoritatea din Romania nu si-a justificat adecvat propunerea. Reducerea acestor tarife, care inseamna preturi mai mici pentru cei care vorbesc in alta retea decat in cea la care sunt abonati, a fost recomandata si de Consiliul Concurentei si este ceruta de RCSRDS.

Mihai Tudose:Nu ne lasam impresionati de cei care vor sa scoata banii din Romania. Fac profit pe contributia romanilor

Premierul Mihai Tudose a scris, joi seara, pe Facebook, ca nu ne lasam impresionati de cei care au venit in Romania pentru mediul de afaceri favorabil, vor sa scoata banii din Romania si fac profit pe contributia romanilor. Acesta a adaugat ca daca fac profit aici, atunci trebuie sa plateasca aici. Premierul a mai subliniat ca masurile fiscale adoptate miercuri sunt sustenabile si vor produce efecte pozitive pentru Romania.

Un SOFER a doborat RECORDUL de VITEZA pe soselele din ROMANIA. Mai avea putin si iSI LUA ZBORUL (VIDEO)

Un sofer din Romania s-a filmat in timp ce circula cu 270 de km/h pe un drum aglomerat cu o singura banda pe sens. Cel mai probabil soferul gonea pe soseaua dintre Ploiesti si.

O banca este pe cale sa dispara din Romania

Eurobank a anuntat vineri ca este aproape de finalizarea negocierilor cu Banca Transilvania privind vanzarea subsidiarelor sale din Romania, ceea ce va marca sfarsitul programului de restructurare a .

Abuzul in serviciu, in varianta Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania

Pentru ca saptamana viitoare va fi dezbatuta modificarea legislativa privind incadrarea abuzului in serviciu, Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania a propul legiuitorilor o alta varianta si trimis, in acest sens, un Studiu comparat privind reglementarea abuzului in serviciu/de putere/autoritate in tari europene.

Locul din Romania unde se afla cel mai pur aer de pe planeta

Locul din Romania unde se afla cel mai pur aer de pe glob este o statiune din Prahova. Salina Slaniceste cea mai mare din Europa ca dimensiuni, volumul de sare exacavata fiind de 2. 9 milioane de.

Suntem pregatiti? Cum vad bancile din Romania masura care promite sa revolutioneze sectorul financiar

Bancile din Romania sunt cu un pas in urma celor din Vestul Europei si in urma altor tari din Europa Centrala si de Est in ce priveste implementarea PSD 2. Una din cauzele acestei intarzieri ar putea fi lipsa de claritate in ce priveste cadrul.

Un sofer a doborat recordul de viteza pe soselele din Romania (VIDEO)

Un sofer din Romania s-a filmat in timp ce circula cu 270 de km/h pe un drum aglomerat cu o singura banda pe sens. Cel mai probabil soferul gonea pe soseaua dintre Ploiesti si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )