Libnet.ro
UNICEF

23:00

ONG-ul francez Acted, pentru care a lucrat britanicul David Haines, va depune plangere pentru asasinat

România Liberă România Liberă,
ONG-ul francez Acted, pentru care a lucrat britanicul David Haines, va depune plangere pentru asasinat

ONG-ul francez Acted a anuntat ca va depune, la Paris, plangere pentru asasinat, rapire si sechestrare, in cazul decapittarii lui David Haines. Britanicul a lucrat pentru acest ONG, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

4 motive pentru care oamenii NU te vad

Ai trait vreodata cu senzatia ca pentru altii pur si simplu nu EXISTI! Oricat de mult te-ai stradui sa te vada cineva, sa te faci auzit, esti pur si simplu invizibil? Iata 4 motive pentru care oamenii nu te vad.

Lucruri pentru care femeile se simt mereu vinovate. Cele mai ascunse secrete

A spune deseori imi pare rau in situatii in care nu ai nicio vina, fie ca esti barbati, fie femeie, denota o lipsa de siguranta in fortele proprii si o dependenta fata de cei din jur carora le adresezi scuzele. Femeie isi cer mai des scuze decat barbatii, adesea pentru lucruri sau situatii in care ele nu au nicio vina.

Motivul numarul 1 pentru care cuplurile se despart. Sfaturi sa reaprinzi pasiunea

Se intampla cateodata ca oamenii care par ca se inteleg foarte bine, ca sunt o pereche model, ca vor trai fericiti pana la adanci batraneti sa se desparta. Ramai contrariat: Cum, EI? Oare ce s-a intamplat? S-au.

Pensii, guverne, declaratii de dragoste electorala. Patru motive pentru care taxele nu au cum scadea prea curand

Statistica a comunicat vineri numarul mediu de pensionari 5,3 milioane) si pensia medie lunara a acestora 846 lei). Pensiile lor trebuie platite din contributiile celor 4,5 milioane de salariati. In 1990 erau 8,1 milioane de salariati si 3,5 milioane de pensionari, daca ne aducem bine aminte. Dincolo de comunicatul de presa al INS, n-ar strica sa observam cateva lucruri pentru a ne da seama de ce suntem in situatia in care suntem. Inainte de a trece in revista observatiile, as mai nota ceva: cresterea numarului de pensionari nu trebuie privita doar din punct de vedere al pensiei sau al sustenabilitatii sistemului de pensii, ci si din punct de vedere al consumului si chiar al inflatiei, scrie Dan Popa pe blogul Hymerion. ro.

7 motive pentru care ar trebui sa cumperi castraveti

Castravetele este una dintre cele mai cultivate legume la nivel mondial, fiind o aliment binecunoscut pentru proprietatile lui excelente pentru sanatate in general, ceea ce i-a facut pe multi nutritionisti sa-l.

Gigi Becali ar putea iesi azi din inchisoare. Vezi motivul pentru care va ajunge din nou in fata magistratilor

Gigi Becali ar putea iesi azi din inchisoare pentru a merge in fata magistratilor in procesul intentat penitenciarului Poarta Alba. Latifundiarul a depus o plangere impotriva penitenciarului pentru incalcarea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )