Libnet.ro
UNICEF

01:05

US Open: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, eliminati in primul tur al probei de dublu

Hotnews Hotnews,
 US Open: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, eliminati in primul tur al probei de dublu

Perechea formata din Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer cap de serie numarul 5) a fost invinsa, vineri, in primul tur al probei de dublu din cadrul US Open-ul, de echipa Jeremy ChardyFabrice Martin Franta), scor 7-62), 6-1. Meciul a durat o ora si 20 de minute. continuă pe Hotnews

US Open: Simona Halep si Horia Tecau s-au retras din proba de dublu mixt

Simona Halep si Horia Tecau nu mai figureaza pe tabloul probei de dublu mixt de la US Open. Locul lor a fost luat de perechea Darija JurakMarcus Daniell CroatiaNoua Zeelanda).

US Open: Programul de miercuri al sportivilor romani - Simona Halep si Horia Tecau debuteaza in proba de dublu mixt

Ziua de miercuri de la US Open va fi una plina pentru sportivii romani. Ana Bogdan 152 WTA) va evolua in turul doi la simplu cu Petra Martic cap de serie 22), Marius Copil si Raluca Olaru vor debuta in probele de dublu, iar Simona Halep si Horia Tecau se vor duela cu Gabriela Dabrowski si Mate Pavic, favoritii numarul doi, in prima runda la dublu mixt.

Simona Halep trece cu emotii de primul tur la US Open

Dupa doua eliminari consecutive in primul tur la US Open, Simona Halep s-a intrebuintat din greu pentru a evita o noua mare surpriza.

Suarez Navarro, amendata cu 40.000 de dolari dupa ce a abandonat in primul tur la US Open

US Open a amendat-o pe sportiva Carla Suarez Navarro cu 40. 000 de dolari pentru incalcarea regulii de la turneele de Grand Slam cu privire la prestatia din primul tur, relateaza Reuters.

US Open: Garbine Muguruza, eliminata in primul tur Naomi Osaka, Petra Kvitova, Kiki Bertens si Bianca Andreescu s-au calificat in turul al doilea

Garbine Muguruza Spania, 25 WTA, cap de serie 24) a fost invinsa in primul tur al US Open de americanca Alison Riske 36 WTA), scor 2-6, 6-1, 6-3. in turul al doilea s-au calificat Naomi Osaka Japonia, principala favorita) Petra Kvitova Cehia, 6), Kiki Bertens Olanda, 7) si Bianca Andreescu Canada, 15).

US Open: Sloane Stephens, Garbine Muguruza, Carla Suarez-Navarro si Barbora Strycova au parasit competitia in primul tur (Rezultatele zilei)

Nici ziua a doua de la US Open nu a fost lipsita de eliminari surpriza pe tabloul de simplu feminin. Sloane Stephens favorita 11), Garbine Muguruza 26) sau Barbora Strycova 31) si-au luat deja la revedere de la ultimul Grand Slam al anului. Carla Suarez-Navarro cap de serie 28) a abandonat dupa primul set al meciului cu Timea Babos. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de marti de pe tabloul feminin de simplu.

Simona Halep se califica in turul 2 la US Open, dupa 6-3, 3-6, 6-2 cu Nicole Gibbs

Simona Halep Nicole Gibbs se joaca marti, 27 august 2019, de la ora 20:30, in primul tur la US Open. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Va vom tine la curent cu toate detaliile importante legate de meci.

LIVE Simona Halep in primul tur la US Open. Meciul cu Gibbs ajunge in decisiv!

Simona Halep isi incepe aventura la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului, contra unei jucatoare din calificari.

Digisport: Nu, nu, nu spune asta, nu! Ce i-a soptit Simona Halep reporterului, chiar pe teren, dupa victoria din primul tur de la US Open

Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat in turul doi la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, dupa ce a trecut de americanca Nicole Gibbs cu scorul de 6-3, 3-6, 6-2.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )