Libnet.ro
UNICEF

06:45

US Open: Rafael Nadal, in turul trei fara sa joace (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 US Open: Rafael Nadal, in turul trei fara sa joace (Rezultatele zilei)

Rafael Nadal a obtinut calificarea in turul trei de la US Open fara sa joace, ibericul profitand de abandonul australianului Thanasi Kokkinakis, cel care a acuzat o accidentare la umarul drept. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul masculin de simplu de la US Open. continuă pe Hotnews

US Open: Rafael Nadal si Alexander Zverev, calificati in turul doi; Dominic Thiem, Stefanos Tsitsipas si Karen Khachanov, eliminati (Rezultatele zilei)

Tabloul masculin de simplu de la US Open a ramas marti fara sase dintre jucatorii desemnati capi de serie. Dominic Thiem favorit 4), Stefanos Tsitsipas 8), Karen Khachanov 9), Roberto Bautista Agut 10), Felix Auger-Aliassime 18) si Kyle Edmund 30) au parasit competitia de la Flushing Meadows. S-au calificat in turul doi, printre altii, Rafael Nadal 2), Alexander Zverev 6), Gael Monfils 13), John Isner 14) sau Marius Copil. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei pe tabloul masculin de simplu.

US Open: Bianca Andreescu, in turul trei (Rezultatele zilei)

Bianca Andreescu a reusit sa se califice in turul trei al turneului de la US Open dupa ce a invins-o, scor 6-3, 7-5, pe Kristen Flipkens din Belgia. Pentru un loc in optimile de la New York, Bianca se va duela cu daneza Caroline Wozniacki.

VIDEO Roger Federer, in turul trei la US Open (a pierdut set in fata lui Damir Dzumhur)

La fel ca si in runda inaugurala, Roger Federer a cedat primul set al confruntarii, insa a avut puterea sa ajusteze planul tactic din mers si sa obtina calificarea fara prea mari emotii pana la urma. Damir Dzumhur i-a furat elvetianului primul set 6-3), dar nu a mai avut raspuns la urmatoarele trei 6-2, 6-3, 6-4 pentru Roger).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )